UTU mukana Porin Asuntomessuilla Karjarannassa 6.7.-5.8.2018

Jokisimpukka – moderni rivitalo jokinäkymällä

Porin Karjarantaan noussut kaksikerroksinen rivitalo sijaitsee suojaisalla alueella vehreän Kokemäenjoen rannalla. Jokinäkymä tuo asuntoihin lisäavaruutta. Huoneistoihin asennetut berker S.1 -sarjan valkoiset sähkökalusteet soveltuvat erinomaisesti  huoneistojen erilaisiin materiaali- ja sisustusratkaisuihin. Taloyhtiön sähköistyksestä huolehtivat UTU:n pää-, mittaus- ja asuntokeskukset.
Sisustussuunnittelija: Interiör Susanna Viertola.

Katso videolta, mitä rakennuspalvelu Lindholmin työnjohtaja Tino Nurmi kertoo kohteesta.

 

 

OP:n kotoisa - lapsiperheen tyylikäs ja toimiva koti

Lapsiperheen kodiksi rakennettu OPn Kotoisa on kaunis ja toimiva kaksikerroksinen, 190-neliöinen kokonaisuus .  Talon sauna on yllättäen toisessa kerroksessa, ja sinne kuljetaan ulkoterassin kautta. Kodin ratkaisut ovat ajan hermolla, mutta kuitenkin ajattomia. Huoneistoihin asennetut berker S.1 -sarjan valkoiset sähkökalusteet  elävät perheen tarpeiden mukana, isältä pojalle. Sisustusmaun muuttuessa kalusteet on helppo vaihtaa vaikkapa mustiksi.
Sisustussuunnittelija: Sisustustalo Kodinonni, Johanna Närvä.  

Katso videolta, mitä Sähkö-Porin työnjohtaja Juho Valtonen kertoo lopputuloksesta.

 


WinNovan tähti - uusiutuvaa energiaa hyödyntävä talo

Opiskelijatyönä rakennettu WinNovan Tähti on uusiutuvaa energiaa hyödyntävä 2-kerroksinen, platform-menetelmällä rakennettu puutalo. Kohde on sekä sisältä että ulkoa yksi messujen värikkäimmistä.  Sisustuksen yksityiskohdissa näkyy vahvasti paikallisten yritysten luovuus ja ammattitaito. Kalustesarjaksi talon omistajat valitsivat Hagerin mustan berker R.classicin. Valaistuksenohjaus hoidetaan Hagerin KNX-järjestelmällä sen laajennettavuuden ja muunneltavuuden vuoksi.
Sisustussuunnittelija: Suunnittelutoimisto Rock My Business / Sisustusarkkitehti Riia Rauhala.

 Katso videolta, mitä WinNovan projektipäällikkö Juhani Nygren kertoo projektista.

 

  

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.