Kuusamon Holiday Club - sähkökalusteet viimeistelevät tyylikkäät muutokset

Kuusamon lomatropiikissa tehtiin kesällä 2017 mittava sähköistysremontti. Huoneistot saivat päivitetyn tekniikan ja uudet sisustusratkaisut. Projektissa remontoitiin noin puolet Lomatropiikin 54:stä erikokoisesta lomaosakkeesta. Asunnoissa vaihdettiin kaikki sähkökalusteet; kytkimet, pistorasiat ja valonsäätimet Hagerin Berker S.1 -sarjan kalusteisiin.

Holiday Club -huoneistojen remontin sähköurakoitsijana toimi Sähköpalvelu JP Oy Kuusamosta ja tilaajana KOY Kuusamon Lomatropiikki. Tilaaja oli teettänyt jo noin kaksi vuotta sitten remontit asuntojen pesuhuoneisiin. Kesällä 2017 olivat vuorossa asuintilat.

Kyseessä on niin sanotut kuivat tilat, joiden IP-luokitus on 21. Asiakkaat vaihtuvat viikon välein ja kalusteiden pitää kestää kovaa kulutusta sekä jatkuvaa erilaisten vierailijoiden käyttöä, kertoo Sähköpalvelu JP:n toimitusjohtaja Juho Peuraniemi. 

Hyvä yhteistyö jatkuu urakan toisessa vaiheessa

Puolet urakasta on hoidettu, ja työ jatkuu lopuissa huoneistoissa.

Yhteistyö UTU:n kanssa sujui kesällä 2017 hyvin. Aluemyyntipäällikkö Risto Romppaisen suosituksesta käytimme ensimmäistä kertaa Hagerin Berker-kalusteita, ja havaitsimme ne laadukkaiksi, hyvin toimiviksi tuotteiksi.  Urakan toinen vaihe on käynnissä ja yhteistyö UTU:n kanssa jatkuu, päättää Peuraniemi.

  

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.