Sähkön ammattilainen

KNX-painikekalusteet kaikille aisteille

15.12.2016

Berker Q.1 KNX-painikekaluste erillisellä väyläliityntäyksikölläHager on tuonut markkinoille uuden sukupolven KNX-painikkeet Berker-asennuskalustesarjoihin. Aikaisempaan verrattuna tekniikalta ja toiminnoiltaan uudistetuissa tuotteissa on havaittavissa ja koettavissa useita käyttöä, asennusta ja käyttöönottoa helpottavia ratkaisuja. Siksi nämä tuotteet soveltuvat niin kotien perusohjauksiin kuin vaativimpien projektien ohjauspisteiksi. Uuden sarjan KNX-painikkeet on saatavissa 1 - 4 -osaisina S, K, ja Q -sarjoihin sekä sen lisäksi 1- ja 2-osaisena R-sarjoihin kaikissa näiden sarjojen keskiöväreissä.

Paljon tekniikkaa pienessä tilassa - modulaarinen ja monipuolinen

Uudet KNX-painikkeet kytkevät asiakkaasi kiinteistöohjaukset korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Kaikki painikkeet toimitetaan modulaarisen konseptin mukaisesti. Kojerunko toimii väyläliityntäyksikkönä (BCU - Bus Controller Unit) rungon päälle asetettavalle painikeosalle. Painikeosan voit valita haluamasi Hager-kalustesarjan tyylin ja värin mukaan.
Väyläkytkentäyksikkö KNX-painikkeille 80040001 kojerasia-asennukseen

KNX-painikkeet - näe, kuule ja tunne mukavuus ja nykyaikaisuus!

Ensimmäisenä uusista painikekalusteista havaitset varmasti painikeosien LED-merkkivalot. LED-merkkivalojen väri voidaan valita laajasta RGB-värivalikoimasta käytettäväksi painikkeisiin liitettyjen toimintojen tilanilmaisuun. Sen lisäksi LED-merkkivalojen kirkkautta voidaan himmentää huonetilan valaistustasoa vastaavaksi. Näin kalusteet löytyvät helposti pimeässä. Toisaalta kalusteet toimivat silloin myös tunnelmaa lisäävänä esteettisenä kohokohtana. 

Käyttöönoton helpottamiseksi väyläliityntäyksikkö on varustettu summerilla. Summeria voidaan ohjata ETS-ohjelmistolla käyttöönottovaiheessa. Toiminnon avulla ohjauspisteet on helpompi paikantaa ja käyttöönotto nopeutuu projektin työkustannuksia alentavasti. 

Uudet KNX-painikekalusteet eivät ainoastaan tunnu hyviltä, voit myös kokea niiden vaikutuksen. Uuden sukupolven väyläliityntäyksikkö on varustettu lämpötila-anturilla huonetilan lämmityksen ohjaukseen. Sen lisäksi voit kytkeä väyläliityntäyksikköön vielä erillisanturin esim. lattialämmitykselle. Molemat lämpötilatiedot lähetetään väylää pitkiin ja voidaan käsitellä erillisinä tietoina.

Uudet KNX-väyläpainikkeet e-luettelossamme

>> Berker S.1 - KNX-painikkeet easy- ja ETS-asennuksiin

>> Berker K.1/K.5 - KNX-painikkeet easy- ja ETS-asennuksiin

>> Berker Q.1/Q.3 - KNX-painikekalusteet easy- ja ETS-asennuksiin

>> Berker R.1/R.3 - KNX-painikekaluseet easy- ja ETS-asennuksiin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä