Keystone-liitinmoduulit AV- ja tietoverkkoliitynnöille

15.8.2018

Yleisimmät AV-liitynnät AV-laitteissa
Hager on laajentanut kaapeloidun laajakaistaverkon ja multimedian liitäntään soveltuvien liitintuotteiden valikoimaansa. Uutuutena läydät Hager-valikoimasta nyt kattavasti liitintuotteet kupari- ja valokuitukaapeleille Keystone-mitoituksella. Lisäksi valikoima sisältää liittimet USB-, HDMI-, Mini DisplayPort- ja Audio 3,5 mm -liitynnöille Keystone-mitoitettuna. Liittimet mahdollistavat ääni, video- ja dataverkon ristikytkennän perinteisissä ristikytkentäkaapeissa, IT-tilan sisältävissä sähkökeskuksissa ja liitännän kotien ja toimitilojen rasioinnin johtokanavissa, pistorasiapylväissä ja lattiarasioissa perinteisten sähköasennuskalusteiden ohelle.

Keystone - harmonisoitu liitinstandardi tuo lisää mahdollisuuksia

Suora HDMI-patchliitin naaras Keystone-sovitteisiin

Laajentuneessa liitimoduulituoteperheessä hyödynnetään Suomessa tietoverkon rasialiittimissä yleisesti käytössä olevaa Keystone-mitoitusta. Näin liittimet soveltuvat asennettavaksi kattavasti teletilojen ristikytkentärimoihin sekä kanavakalustesarjojen ja asennuskalustesarjojen Keystone-sovitteisiin. Jo sellaisenaan hankintakustannuksissa kustannussäästöä tuovat moduulit tuovat myös lisää kilpailukykyä projektien tavaravirtojen käsittelyn helpottuessa. Liitännöille ei tarvise enää varata aikaisemmin varattuja erikoisrasioita. Asennuksessa pystytään käyttämään kiinteistön tietoverkon infrastruktuurin rakennukseen muutenkin käytettyjä kannattimia ja sovitteita.

Tyylikästä tehostusta tilankäyttöön

Hager on laajanut johtokanavien ecoline-kanakalusteiden datarasioiden uudella 4-osaisella Keystone-datasovitteella. Sen ansiosta työpisteella voidaan asentaa entistäkin pienempään tilaan useampia tele- ja AV-liityntöjä. Yhteen sovitteeseen voidaan asentaa esimerkiksi kaksi tai kolme lähiverkkoliityntää ja vapaaksi jääviin paikkoihin kuvalle ja äänelle varatut liitynnät. Olipa kyse tietokoneista, esitystekniikasta tai liityntöihin liitettävistä viihdelaitteista. 

keystone-liitinsovite-johtokanavaan
 

Uudenlaista helppoutta johtokanava-asennuksiin

Osa liitinmoduuleista on varustettu patch-kaapelihännällä. Tämä helpottaa pisteiden liitäntää johtokanavien kaapelitiloissa, kun liitäntää ei tarvitse tehdä enää kojerasiassa ja liitäntä voidaan tehdä runsaassa tilassa valmiita välikaapeleita hyödyntäen. Asennuksen liityntäpisteiden lisäykset ja muutokset onnistuvat vaivattomasti nopeassa aikataulussa. Olipa kyse uudis- tai jälkiasennuksesta.

Tutustu tarkemmin uusiin liitintuotteisiimme

>> e-luettelo - Keystone-liitinmoduulit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.