Keskijännitetuotteet

Hartsieristeiset jakelumuuntajat

Kustannustehokkaat ja turvalliset jakelumuuntajat vakaaseen sähkönjakeluun
Muuntaja on yksi tärkeimmistä keski- ja pienjänniteverkon solmukohdista kiinteistöjakelussa. Siksi valinta tulee suorittaa huolellisesti huomioiden tekniset ja taloudelliset seikat. Hartsieristeiset muuntajat ovat käytetympiä kuin öljyjäähdytteiset ympäristöystävällisyytensä sekä alentuneen tulipalo- ja saastuttamisriskinsä vuoksi. Ne ovat myös  turvallisempia, monipuolisempia käytössä ja säästävät energiaa. Lisäksi hartsieristeisten muuntajien huoltokulut ovat alemmat, koska niissä ei käytetä jäähdytykseen tarvittavia nesteitä.

Laaja valikoima kansainväliset normit täyttäviä jakelumuuntajia
Vakiovalikoima kattaa tehoalueen 100 - 3500 kVA. Räätälöidyissä asiakasprojekteissa nämä rajat voidaan helposti ylittää aina 16000kVA asti. Muuntajamme täyttävät kansalliset ja kansainväliset normit. Keskijännitekäämeissä käytetty hartsieriste on epoksipohjainen omaten hyvät mekaaniset ja sähköiset arvot erilaisia rasituksia vastaan. Pienjännitepuolen käämitys on tehty käämityksen kanssa saman korkuisesta alumiinilevystä. Kaikki muuntajat on suojattu pitkäaikaisten ylikuormitusjaksojen mahdollisesti aiheuttamaa ylilämpöriskiä vastaan.

International BEZ Group-esite.

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

BEZ

Näistä tuotteista vastaa:

Kari Tuominen

Kari Tuominen

Myyntipäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 40 669 5041
Puistomuuntamot, erikoismuuntamot ja valokaarisuojat

Lähetä viesti, Kari vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.