Kanavatuotteet liikenteenvalkoisena RAL9016

29.9.2020

Valkoinen toimistoympäristö kanava-asennus RAL9016  Hager
Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten suunnittelussa pyritään enenevissä määrin vaaleampiin tilaratkaisuihin. Siksi monissa tarjouskyselyissä tiloihin vaaditaan perussävyksi puhtaanvalkoinen (RAL9010) tai liikenteenvalkoinen (RAL 9016) - kun taas muut värisävyt, kuten kermanvalkoinen (RAL9001) väistyvät niiden tieltä. Siksi johtokanava- ja toimistojakelutuotteemme ovat nyt saatavana myös trendien mukaisesti liikenteenvalkoisena.

RAL 9016 takaa hyvän huone- ja työskentelyilmapiirin

Liikenteenvalkoinen RAL 9016 kuuluu vaaleimpien valkoisten sävyihin signaalivalkoisen (RAL 9003) jälkeen, ja sävyä käytetään usein pistorasioissa, valokytkimissä ja ikkunakehyksissä. Ajaton, viileä valkoinen hienovaraisella harmaansävyllä tuo valoisuutta ja tilaa jokaiseen huoneeseen. Se tekee pienistä huoneista suuremman tuntuisia. Lisäksi RAL 9016 on täydellinen taustaväri useimpiin huonetiloihin, koska se voidaan yhdistää helposti kaikkien huonekalujen ja korostusvärien kanssa.

Asennuskanavat

LF-asennuskanava seinäpinnalla RAL9016 Hager

Uusi väri - uudet tuotekoodit

tehalit.LFx -tuotesarjojen kanavat on nyt saatavilla uudessa trendivärissä: RAL 9016. Samassa yhteydessä olemme muokanneet niiden muotokappaleiden tuotekoodeja. Koodit ovat entistä helpompia tunnistaa ja tuotevalinta sujuu kuin lastenleikki. Tutustu tarkemmin uudistuneeseen tehalit.LF -sarjan tuotevalikoimaan.

e-luettelot: Asennuskanavat ja -listat

 

Väritoiveen mukaan räätälöidyt ratkaisut

Haluatko valita käyttöösi muun värisävyn? Tai sovittaa sähköasennuksen yrityksen väreihin? Perusvärien lisäksi Hagerin räätälöintipalvelun avulla pystymme tarjoamaan metalliset kanavatuotteet valitsemasi RAL-, Sikkens-, NCS-, DB ja Sanitär-värikartan mukaisissa värisävyissä. Olemme iloisia voidessamme toteuttaa väripyyntösi, joten olethan meihin yhteydessä!

 

Haluatko kysyä tuotteesta?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet tarpeisiisi!

 

 

 

Kari Parviainen
Tuotehallintapäällikkö
+358 40 825 5418
kari.parviainen(@)utu.eu

 

Voit ottaa yhteyttä myös oman alueesi aluemyyjään

Katso aluemyyjiemme yhteystiedot täältä >>

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.