Joustavat latausmahdollisuudet helpottavat arkea

11.4.2019

Latausalusta langattomaan lataukseen keittiössä Hager
Yhteydenpito ystävien kanssa, asioiden hoito, viihdepalvelut, sosiaalinen media. Kaikkia nämä yhdistyvät mobiililaitteissamme, jotka on suunniteltu helpottamaan arkeamme. Siksi on myös tärkeää, että mobiililaitteet saadaan ladattua tarpeen mukaan vaivattomasti olitpa kotona tai julkisilla paikoilla. Juuri täydentyneestä tuotevalikoimastamme löydät sopivat latausratkaisut nopeaan ja helppokäyttöiseen mobiililaitteiden lataukseen kotiympäristössä, hotelleissa, kahviloissa, lentoasemilla ja muissa julkisissa ympäristöissä.

Latausalusta musta Hager metallipöytätasossa
Mobiililaitteiden helppoon lataukseen

Latausalusta langattomaan lataukseen

Latausalusta hyödyntää tunnettua Qi-standardia induktiiviseen lataukseen soveltuvien mobiililaitteiden latauksessa. Se uppoasennetaan pöytätasoon ja liitetään helposti pistokkeella pistorasiaan. Tuote on täydellinen ratkaisu hotelleihin, kauppakeskuksiin, lentoasemille, kahviloihin sekä muihin julkisiin paikkoihin, joissa asiakas voi helposti ja vaivattomasti ladata mobiililaitteensa. Samoin se soveltuu käytettäväksi kotona esimerkiksi keittiön, kotitoimiston tai eteishallin pöytätasoissa.

e-luettelo - latausalustat langattomaan lataukseen

USB-latauspistorasia S.1 Hager
Lataa kahta laitetta samanaikaisesti

USB-latauspistorasia suurella kapasiteetilla

Latauspistorasian tarjoama teho jaetaan liitettyjen laitteiden kesken. Jos rasiaan on liitetty yksi laite, latausrasian koko 3 A kapasiteetti tarjotaan laitteen lataukseen. Mikäli ladattavaksi liitetään toinen laite, 3 A kokonaisvirta jaetaan lähdöille 1,5 A per laite. Tämä tapahtuu automaattisesti liitetyn laitteen ja pistorasian suojaamiseksi. USB-latauspistorasian korkea kapasiteetti mahdollistaa myös mobiililaitteiden pikalatauksen tähän soveltuvissa Applen iOS ja Android-pohjaisissa laitteissa.

e-luettelo - USB-latauspistorasiat

2USB pistorasia antrasiitti S.1 55x55 keskiöllä
Lataus ja yleissähkö yhdessä

Pistorasia kahdella USB-latauspisteellä

Kodeissa, kauppakeskuksissa ja toimitiloissa tarvitaan usein siivoukseen, pöytälampuille ja muille sähkölaitteille normaali pistorasialiityntä mutta haluat myös ladata mobiililaitteesi samoissa paikoissa. Uusi 1-osainen pistorasia kahdella USB-latauspisteellä mahdollistaa tämän. USB-lähdöt tarjoavat yhteensä 2,4 A latausvirran. USB-latauspistorasian tapaan latausvirta jaetaan älykkäästi latauspisteiden välillä, jos USB-liittimiin on liitetty kaksi laitetta samanaikaisesti. Schuko-pistorasiasta voit ottaa normaalisti sähköä myös USB-latauspisteiden ollessa käyttössä.

e-luettelo - Pistorasiat USB-latauspisteillä

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.