Sähkön ammattilainen

Jalkalistakanavilla viimeistelet huoneistosaneerauksen tyylillä

29.5.2017

tehalit.SL - jalkalistakana LED-valotoiminnolla

tehalit.SL - jalkalistakanavien aateliaOletko miettimässä asuntosi tai toimistosi remontointia? Pohditko miten saneerattavat tilat saataisiin varustettua mahdollisimman kätevästi nykyaikaisilla liitynnöillä. Hagerin SL-jalkalistakanavilla päivität sähkö-, tietoverkko- ja antenniasennukset käden käänteessä ja ennen kaikkea tyylillä.

Kolme listakokoa, perinteiset 20x55 ja 20x80 sekä erityissuuriin kaapelointitarpeisiin tarkoitettu 20x115 tarjoavat sinulle aina sopivan alustan sähköasennuksille. Moderneilla ja helppoasenteisilla listarasioilla lisäät halutut liitynnät sinne missä niitä tarvisetkin. Mikä parasta, listarasiat kiinnittyvät jalkalistan pohjaprofiiliin. Silloin seinäpintoja ei tarvitse rei'ittää turhaan ja rasioita voidaan joustavasti lisätä ja siirtää tarpeiden muuttuessa.

Valintoja helpottamassa - design-avustaja
Pohditko mikä värivaihtoehto laajasta mallistostamme olisi sinulle se juuri oikea? Hyödynnä sivuillamme olevaa design-avustajaa sovittaessasi erilaisia seinä- ja lattiavaihtoehtoja SL-jalkalistojen ja -listarasioiden kanssa. Avustajan löydät interaktiivisista materiaaleistamme ladattavat materiaalit valikosta.

e-luettelo: SL-jalkalistakanavat | Design-avustaja värivaihtoehtojen tarkasteluun

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä