Talonhallinta onnistuu kätevästi domovea-mobiilisovelluksen avulla

Talonhallinta mobiililaitteilla

KNX-automaation mobiililaitteilla tehtävä talonhallinta onnistuu kätevästi domovea-mobiilisovelluksen avulla. Se on helppokäyttöinen ja tavanomaisia hallintalaitteita monipuolisempi. Järjestelmänhallinta on kätesi ulottuvilla, olitpa matkoilla tai kotona nauttimassa takkatulen ääressä.

Talonhallinta toimii selaimen kautta myös mobiililaitteilla

Kaikki kodin tekniikka on hallittavissa keskitetysti käyttöliittymällä: lämmitys, ilmanvaihto, valaistus, veden- ja sähkönsyöttö sekä murto- ja palosuojaus. Domovea-sovellusta voi käyttää älypuhelimelta, tabletilta tai kiinteältä näytöltä. Talonhallinta toimii kätevästi internetselaimen kautta, missä ja milloin oletkaan.

Taloautomatiikan hallinnan lisäksi domovea-sovelluksella voi seurata energiankulutusta kokonaisuutena tai ryhmittäin. Halutessasi voit erikseen määritellä energiankulutuksen kohteet, joita haluat seurata: esimerkiksi valaistuksen tai lämmityksen käyttämän energian tietyllä aikavälillä tai reaaliajassa.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.