Hager KNX taloautomaatiojärjestelmä tekee kodistasi älykkään

Helppoa kuin Hager KNX-taloautomaatiojärjestelmän hankkiminen!

Älykkäässä kodissa asuminen on mukavaa, mutkatonta ja yksinkertaista. Yhtä helppoa on hankkia Hager KNX-taloautomaatiojärjestelmä. Mitä varhaisemmin aloitat taloautomaation suunnittelun, sen parempi. Suunnittelu on kuitenkin hyvä aloittaa viimeistään silloin, kun sähkösuunnitelman tilaaminen on ajankohtaista. Kotisi taloautomaation suunnittelun aloitat helpoiten ottamalla yhteyttä meihin tai sertifioituun Hager-sähkösuunnittelijaan.

Hanki KNX-taloautomaatiojärjestelmä ja tilaa sähkösuunnitelma

Valmiiksi määritelty tapa suunnitella ja toteuttaa Hager-kodin kokonaisuus takaa kustannustehokkaan, nopean ja luotettavan prosessin aina tarvekartoituksesta käyttöopastukseen asti.

Sertifioitu sähkösuunnittelija

Sähköalan ammattilaisen hyppysissä pientalon sähköistys ja taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu ovat varmoissa käsissä, sillä hän tietää kaikki taloautomaation mahdollisuudet ja parhaat tavat toteuttaa ne. Huolellinen dokumentointi kuuluu myös toimintatapaamme. Se takaa, että jos jonain päivänä maltat luopua Hager-kodistasi, kaikki taloautomaatiota koskeva tieto ja sähkösuunnitelmat ovat käytettävissä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.