Yritysten ajoneuvolaivueet ja -varikot

Yritysten ajoneuvolaivueiden latausratkaisut UTUlta

UTU sähköistää myös yritysten ajoneuvolaivueet ja -varikot

Kun haluat varmistua organisaatiosi sähköajoneuvojen keskeytyksettömästä käytöstä, ja toteuttaa juuri oikeisiin tarpeisiin sopivat yrityksien ja organisaatioiden ajoneuvokalustojen sähköistykset, käänny asiantuntijoidemme puoleen.

Haluat sitten aloittaa sähköisen ajoneuvokaluston hankkimisen tai haluat kasvattaa sen määrää, on UTUlla Sinulle sopiva ratkaisu. Me UTUlla mahdollistamme isojenkin sähköajoneuvomäärien lataukset vaivattomasti ja turvallisesti ensiluokkaisilla tuotteilla ja palveluilla.

Mihin sähköajoneuvokalustojen latausratkaisumme esimerkiksi sopivat?

Lyhytaikainen ajoneuvovuokraus

Taksit ja muut kuljetuspalvelut

Leasing ja muu pitkäaikaisvuokraus

Ajoneuvolaivueet ja -varikot

Asiantuntemuksellamme mielenrauhaa - varmista liiketoiminnan häiriötön jatkuminen

Ajoneuvolaivueiden latausratkaisut edellyttävät tarkempaa tarpeiden kartoitusta ja projektisuunnittelua. UTU voi tarjota kohteisiin sekä ajoneuvojen latausasemat, että keskukset ja muut energinahallintaan tarvittavat ratkaisut, kuten energiavarastot. Tarkasti suunniteltu latausjärjestelmä mahdollistaa joustavan kuormanhallinnan ja maksimoi ajoneuvokalustosi käyttöajan.

Latauksenhallintasovelluksen avulla voit hallita, seurata sekä optimoida sähköajoneuvokaluston latauksia. Voit halutessasi avata latausasemat vierailijoille, pystyt muun muassa määrittelemään latausaseman käytöstä perityn hinnan sekä laskutuksen muodon. Lisäksi saat määriteltyä, ketkä saavat käyttää latausasemiasi. Saat myös tarkkoja tietoja reaaliaikaisista sekä jo menneistä latauksista esimerkiksi käyttäjän, sijainnin tai ajan perusteella. Kaikki nämä toiminnot löytyvät yhdestä sovelluksesta, joka toimii niin mobiilissa kuin nettiversionakin. Voit siis ohjata latausasemiasi ja niiden käyttöä kätevästi etänä juuri silloin kuin haluat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.