Liikerakennusten latausasemat

UTUlta ratkaisut liikerakennusten sähköautojen lataamiseen

Varmista asiakasvirroille luotettava lataus asioinnin aikana

Tiesitkö, että sähköajoneuvolla liikkuvalla henkilöllä on taipumusta kuluttaa ja viettää enemmän aikaa ostoksilla ollessaan? Sähköautolla liikkuva asiakas arvostaa helppoa ja selkeää latausta, joten hän saattaa jo ennakkoon valita pysähtymispaikkansa latauspalveluiden perusteella. Siksi onkin erityisen tärkeää, että niin kauppakeskuksissa, erillismyymälöissä, huoltoasemilla, hotelleissa ja siellä jossa halutaan asiakkaan viettävän enemmän aikaa, on rakennettu toimiva ja houkutteleva sähköautojen latausinfra riippumatta siitä, millaisella ajoneuvolla asiakas liikerakennukseen saapuu. Hanki siis kilpailuetu ja houkuttele uusia sähköauton kuljettajia julkisesti näyttävillä ja tyylikkäillä latausasemilla. Jos liikerakennuksessasi on näkyvällä paikalla sähköautojen latausmahdollisuus kertoo se vierailijalle liikerakennuksen vastuullisesta ja ympäristöystävällisestä toiminnasta sekä korkeasta palvelutasosta.

UTUn laadukkailla ja tehokkailla sähköauton latausratkaisuilla varmistat asiakkaiden viihtyvyyden asiointinsa aikana. Me UTUlla tarjoamme asiantuntevaa palvelua sekä ratkaisuja niin peruslataukseen kuin laajojenkin järjestelmien toteutukseen ja operointiin. Valikoimastamme löydät jokaiselle sähköautolle sopivat latausasemat aina pikalatauksesta yön yli lataukseen asti. Niiden avulla tarjoat asiakaskunnallesi ensiluokkaisen ja kustannustehokkaan sähköajoneuvon latauskokemuksen ja edesautat uudelleenvierailua.

Kestävän ajoneuvoverkon edelläkävijäksi latauksenhallintasovelluksen avulla

Sähköajoneuvojen latausta ja latauspisteiden käyttöä pystyt hallitsemaan operointialustalla niin tietokoneella kuin mobiilisovelluksellakin, jossa näet kaikki latauspaikkasi samalla alustalla. Operointialustan avulla latausasemasi voidaan laittaa näkyville julkisiin latauspalveluihin, joiden kautta latausasemaa tarvitsevat löytävät asemasi ja pysähtyvät asioimaan liikepaikassasi. Lisäksi sovelluksessa pystyt asettamaan latausmaksuja ja hoitamaan laskutusta kätevästi samasta paikasta. Henkilökuntasi voi saada RFID-latauskortit, joilla julkinen lataus ja työntekijöiden lataus voidaan pitää erillään. Voit myös säästää kustannuksia sekä luontoa asettamalla aikatauluja matalan energiankulutuksen tai -hinnan ajanjaksoille, milloin sähköajoneuvoja voidaan ladataan hallitusti ja edullisesti.

Latauksen hallintaohjelmiston edut:

  • Reaaliaikainen latauspisteiden käytön seuraus
  • Latauspisteiden käyttöoikeuksien hallinta
  • Julkisesta latauksesta perittävän maksun määritys
  • Monipuoliset kuormanhallintaominaisuudet

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.