Kodin sähköistys

Joko sinunkin kotiasi koristavat, ohjaavat ja suojaavat UTUn tyylikkäät ja käytännölliset kiinteistöjen sähköistysratkaisut? Rakennatko uutta, korjaatko vanhaa tai ovatko sähköistyksen tarpeesi muuten erilaiset?

Asennusratkaisumme täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Ne myös kasvavat ja muuntuvat mukanasi. Voit helposti vaihtaa kalusteiden ulkonäköä sekä lisätä puuttuvia tai unohdettuja toimintoja modulaarisuuden ja nykyaikaisten energiatehokkaiden ohjausratkaisujen avulla. Löydät valikoimastamme lähes kaikki kodin sähköistykseen tarvittavat tuotteet helposti ja aikaa säästäen. 

Asennuskalusteet sinun makuusi - työkaluja juuri oikeiden sähkökalusteiden valintaan 

Berker -kalustesovellus tuotevalinnan apuna
Valokatkaisijat ja pistorasiat ovat päivittäin käytössämme ja lähes poikkeuksetta katseittemme alla. Valitsemalla silmää miellyttävät sähkökalusteet varmistat oman asumismukavuuden lisäksi kotisi arvon säilymisen. Oikeiden kalustevalintojen tueksi olemme luoneet käyttöösi kalustesovelluksen jolla voit valita juuri sinulle soveltuvat värit, materiaalit ja muodot.

>> Tustustu sähkökalusteiden valintaa helpottaviin työkaluihin

 

 

 

Berker Blueprint -  inspiraatiota, ideoita, voimaa

Silmänruokaa kodin sähköistyksen avullaSuuret ideat voivat tulla läheltä ja kaukaa. Berker Blueprint -arkkitehtijulkaisuista löydät kalusteiden lisäksi näyttäviä rakennuksia, niihin tehtyjä oivaltavia sisustusratkaisuja sekä tietoja vahvoista tekijöistä projektien takana.
>> Tutustu Berker Blueprint -arkkitehtijulkaisuihin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.