KNX-taloautomaatiolla yksilöllinen älykoti

Koti merkitsee kaikille eri asioita: yksi arvostaa lepoa ja rauhaa, toinen viihtyy ystävien, perheen ja harrastusten parissa. Vaikka tarpeemme kodin suhteen ovat erilaisia, jokainen toivoo kodiltaan yksilöllisyyttä ja asumismukavuutta. Sitä tarjoaa KNX-taloautomaatio.

Kotisi yksilöllistä viihtyisyyttä ja mukavuutta lisää Hagerin KNX-taloautomaatio. Sen avulla kotisi sähkölaitteet yhdistetään älykkääksi kokonaisuudeksi, joka on räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kodin tekniikka aina ilmanvaihdosta valaistukseen ja esimerkiksi huonekohtaiseen lämmitykseen toimii vain yhdellä painalluksella. Saat juuri toiveidesi mukaisen tunnelman kotiisi helposti!

Myös perheesi turvallisuus on otettu huomioon: kun olet lomalla, KNX-taloautomaatio ohjaa kotisi valaistusta ja hälytysjärjestelmää kuin olisit kotona. Jos lapset ylettyvät pistorasioihin, niistä voi kytkeä virran pois. Myös tarpeeton vedensyöttö on helppo katkaista. 

Olivatpa perheesi tarpeet millaiset tahansa, yksilöllinen taloautomaatio mukautuu niihin pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.