Anne Mattila valitsi taidekahvilaansa klassikon - Berker Serie 1930

Laulaja - taidemaalari Anne Mattilan Karviassa sijaitsevan taidekahvilan sisustus saa vaikutteita klassisesta entisaikojen tyylistä. Perinteitä korostavan Berker Serie 1930 - asennuskalustesarjan tuotteet tulivat hänelle tutuksi ystävän kautta ja niiden valinta osaksi kahvilan sisustusta oli selvää.

Anne Mattila valitsi taidekahvilaansa UTUn kiertokytkimiä
Anne Mattila valitsi taidekahvilaansa UTUn kiertokytkimiä

 

- Silmäni suurenivat, kun näin kuvia tuotesarjasta. Tiesin heti, että ne kuuluvat osaksi taidekahvilani sisustusta.

Mattila kuvailee kalusteiden olevan kestäviä, käytännöllisiä ja laadukkaita. Lisäksi ne tukevat hyvin taidekahvilan talonpoikaishenkistä miljöötä.

 

Designia menneiden aikojen tyyliin

Anne Mattila valitsi taidekahvilaansa UTUn kiertokytkimiä
 

Pitkään markkinoilla ollut Berker Serie 1930 - asennuskalustesarja sopii monenlaiseen sisustukseen. Näissä tuotteisssa on uusin mahdollinen teknologia verhoiltuna klassisella julkisivulla ja tuntumalla. Kalustesarjan pyöreät muodot luovat yksinkertaisen ja kauniin tunnelman.

Vuonna 2013 perustetun taidekahvilan sisustus on mietitty yksityiskohtaisesti jokaista nurkkaa myöten. Esillä on vain sellaisia asioita, joita Mattila itse pitää kauniina.

- Sen takia valitsin UTUn tuotteet, hän sanoo.  

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.