Hager Manufaktur - räätälöintipalvelu

Yhä useammin ihmiset seuraavat trendiä olla seuraamatta trendejä. Näille ihmisille tarjoamme käyttöön Hager Manufaktur-räätälöintipalvelun. Sen avulla voimme luoda asennuskalusteita, joissa yhdistyy korkealuokkaisuus ja käsityötaito, ja jotka ovat täysin ainutlaatuisia. Suunnittelemme usein design-elementteinä toimivia ratkaisuja erityisiin kiinteistöihin tai erikoisprojekteihin, tiiviissä yhteistyössä projektisuunnittelusta vastaavien arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

Jotkut ovat jo löytäneet lähteensä täyttääkseen kiinteistön omistajan toiveet, joiden täyttämiseksi ei yksinkertaisesti ole markkinoilla valmiita ratkaisuja. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tekemään näistä toiveista totta.  Olipa kyse tuotteiden erikoispainatuksista, väreistä, materiaaleista tai muodosta, merkitsevää on yksilöllisyys. Siksi lähes jokainen räätälöitynä valmistettu tuote on ainoa luokassaan kuten ympäristö, johon se on tarkoitettu.

Esimerkkejä toteutetuista Manufaktur-ratkaisuista - laatu rakentuu pienistä yksityiskohdista

>> Berker Manufaktur esite - lisää ideoita projektisuunnitteluun

Hager Manufaktrur - räätälöityjä ratkaisuja erikoiskohtesiin
Hager Manufaktur esimerkkejä materiaalivaihtoehdoista

 

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Risto Pirhonen, +358 44 777 0840, risto.pirhonen@utu.eu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.