Asennuskalusteet sinun makuusi

Kuten lattia- ja seinäpintojen sekä keittiö- ja pesuhuonekalusteiden pintamateriaalit, myös värit ja yksityiskohdat herättävät paljon mielipiteitä. Valokatkaisijoiden ja pistorasioiden valinnalla voidaan vaikuttaa suuresti huonetilojen sisustukseen. Tässä osiossa pyrimme antamaan sinulle työkaluja oikeiden tuotteiden valintaan ja rohkaista käyttämään tuotteita, jotka oikeasti ovat juuri sinun makutottumustesi mukaisia.

Berker-kalustesovellus - helppoon ja visuaaliseen sähkökalusteiden valintaan 

Berker -kalustesovellus tuotevalinnan apuna

Mikä onkaan aitojen tuotemallien jälkeen helpoin tapa tutustua juuri sinua miellyttäviin kalustedesigneihin? Olemme luoneet käyttöösi kalustesovelluksen jolla voit valita juuri sinulle soveltuvat värit, materiaalit ja muodot. Tätä työkalua voit myös hyödyntää omien asiakkaittesi kanssa käytävässä design-määrittelyssä. Selaa, fiilistele, valitse - työkalu tähän on kättesi ulottuvilla.

>> Tustustu Berker-kalusteisiin kätevän kalustesovelluksen avulla

 

Remontoijan kalustevalinnat kerralla kohdalleen

Piileekö sinussakin taiturimainen kodin stailaaja? Hyödynnätkö sisustuksessa ja siihen liittyvien värien, kankaiden ja tapettien valinnassa maalivalmistajien värilastuja ja malliliuskoja?  Silloin myös Hagerin asennuskalusteiden valintaviuhka on juuri sinulle soveltuva apuväline kotiremonttien sisustuksen viimeistelyyn. Lähetä tilaus viuhkalle osoitteeseen info@utu.eu.


Esitteet tuotevalinnan tukena

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Risto Pirhonen, +358 44 777 0840, risto.pirhonen@utu.eu

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.