Ideat

Etsitkö ideoita kiinteistöjen sähköistykseen? Tai haluaisitko tietää enemmän taloautomaatiosta? Entä kiinnostavatko asiakkaidemme kokemukset?

Asennuskalusteet sinun makuusi - työkaluja juuri oikeiden sähkökalusteiden valintaan 

Berker -kalustesovellus tuotevalinnan apuna

Valokatkaisijat ja pistorasiat ovat päivittäin käytössämme ja lähes poikkeuksetta katseittemme alla. Valitsemalla silmää miellyttävät sähkökalusteet varmistat oman asumismukavuuden lisäksi kotisi arvon säilymisen. Oikeiden kalustevalintojen tueksi olemme luoneet käyttöösi kalustesovelluksen jolla voit valita juuri sinulle soveltuvat värit, materiaalit ja muodot.

>> Tustustu sähkökalusteiden valintaa helpottaviin työkaluihin

 

 

Hager Manufaktur räätälöintipalvelu - erilaisuus on rikkautta

Berker Manufaktur räätälöidyt tuoteratkaisut erikoistarpeisiinEtsitkö asennuskalusteilta poikkeuksellista hohdokkuutta? Tarvitsetko kohteeseesi poikkeuksellisia toimintoja tai designia? Onko käytettävyys ja sähköasennuksen selkeys avainasemassa? Silloin Hager Manufaktur -räätälöintiratkaisut voivat olla juuri sinulle sopiva ratkaisu.

>> Tutustu Hagerin Manufaktur -räätälöintratkaisuihin 

 

 

 

KNX-taloautomaatio - luo yksilöllinen älykoti

 Vaikka tarpeemme kodin suhteen ovat erilaisia, jokainen varmasti toivoo kodiltaan yksilöllisyyttä ja asumismukavuutta. Siihen on ratkaisuna KNX-taloautomaatio. Tämän avulla kiinteistöjen sähkölaitteet voidaan yhdistää älykkääksi kokonaisuudeksi, joka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. KNX-taloautomaatiolla voidaan hallita muun muassa ilmanvaihtoa, lämmitystä, valaistusta ja hälytysjärjestelmää.

   >> Tutustu KNX-taloautomaatioon

 

 

Asiakkaidemme kokemuksia - inspiraatiota asiakaskokemuksen kautta

Anne Mattila valitsi taidekahvilaansa UTUn kiertokytkimiä
 Etsitkö inspiraatiota erilaisten rakennusten sähköistysratkaisuihin? Haluaisitko nähdä, miltä tuotteemme näyttävät oikeissa, valmistuneissa kohteissa?

 >> Tutustu toteutuksiimme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.