Hagerin kanavapistorasioiden valikoima laajenee

17.9.2018

tehalit.BR65 -johtokanava-asennus ecoline-kalustein
Olemme laajentaneet Hagerin kanavapistorasiavalikoimaa uudella hoivatilojen tarpeisiin kehitetyllä tuotteella. Systo-kanavakalustesarjaan kuuluva, väriltään sininen 2-osainen pistorasia WS172B soveltuu varavoimasyötettävien ryhmien pistorasiaksi SFS6000:2017-standardin ohjeistuksen mukaisesti. Se on erinomainen lisä valikoimasta jo aikaisemmin löytyneiden valkoisten, mustien, vihreiden, oranssien ja punaisten pistorasiatuotteiden rinnalle. Systo-kanavapistorasioita voidaan käyttää monipuolisesti 45x45 mitoituksella olevien pistorasiapylväiden, lattiarasioiden ja johtokanavien kalusteeksi normaalisti tai varavoimalla syötettävissä ryhmissä.

Pistorasia varavoimavarmennettuun ryhmään
Oikea pistorasia käyttötarpeen ja tilan mukaan

Sähköturvallisuusmääräykset asettavat vaatimuksia kojerasia-asenteisten asennuskalusteiden ja pika-asennettavien kanavakalusteiden toiminnoille, käytölle ja merkinnöille. Esimerkiksi hoivatiloihin liittyvä luku SFS 6000-7-710:2017 ja sen kohta 710X.560.6.103 määrittää miten hoivatilojen pistorasiat suositellaan merkittäviksi sähkönsyötön järjestelmän mukaan värikoodein, keskustunnuksen sekä ryhmä- ja rasianumeron lisäksi. Pistorasioiden valmis värikoodaus nopeuttaa eri syöttöjärjestelmien takana olevien pistorasioiden tunnistamista. Toisaalta valmiiksi värikoodatuilla pistorasioilla lopputulos on käyttöä hyvin kestävä ja ammattimainen tilojen elinkaarta ja ylläpitoa silmällä pitäen. Suositellut tunnusvärit on lueteltu alla ja ne ovat yhdenmukaisia näitä ryhmiä syöttävien sähkökeskusten kansilevyjen suositusvärien kanssa. 

  • normaali verkko: valkoinen tai muu määritelty normaaliväri
  • varavoimajärjestelmän syöttö yli 15 s: vaaleansininen esim. RAL 5024
  • varavoimajärjestelmän syöttö alle 15 s: sininen esim. RAL 5007
  • varavoimajärjestelmän syöttö alle 0,5 s: punainen esim. RAL 3011
  • UPS-järjestelm, myös UPS:illa syötetty IT-järjestelmä: oranssi esim. RAL 2000
  • DRUPS-järjestelmä: violetti RAL 4008
  • lääkintä IT-järjestelmä: vihreä esim. RAL 6025

Lattiarasia punaisella pistorasialla Hager
Monipuolisesti eri asennusympäristöihin

Hagerin Systo-kanavakalusteet ovat suoraan yhteensopivia GBD- ja GBA-johtokanavien, electraplan-lattiarasioiden, SL-jalkalistakanavien listarasioiden ja Hagerin alajakelupylväiden sekä muiden valmistajien 45x45 mitoitettujen pistorasiapylvästuotteiden kanssa. Systo-kanvakalusteita voidaan hyödyntää myös Hagerin BRP-johtokanavien kanssa yhdistettynä GT45-sovitekehysten kanssa. Nämä monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevätkin Systo-sarjasta kannattavan ratkaisun toimitilojen johtokanava- ja lattiajakeluasennuksiin.

Tutustu tarkemmin systo 45x45-kanavakalustevalikoimaan:

>> e-luettelo: kanavakalusteet 45x45-mitoituksella

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.