Haemme tuotantotyöntekijöitä Ulvilaan

17.5.2021

UTU rekrytoi tuotantotyöntekijöitä Ulvilaan
Kasvava ja dynaaminen, yli satavuotias yrityksemme etsii joukkoonsa lisävahvistuksia! Avoinna on tuotantotyöntekijöiden paikkoja sähkökeskusten kokoonpanoon Ulvilaan. Olisitko sinä osa työporukkaamme tulevaisuudessa?

Etsimme Ulvilaan vakiokeskusten kokoonpanotyöhön tuotantotyöntekijöitä

Haemme sähkökeskustuotantoon työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi on toimia vakiokeskustuotteidemme parissa kokoonpanotyössä. Koulutamme työntekijät tehtäviinsä. Valittujen henkilöiden tärkeimmät taidot ovat näppäryys, huolellisuus, pitkäjänteisyys, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä halu oppia uutta. Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme Sinut mukaan tiimiimme!

UTU rekrytoi

 

Tarjoamme Sinulle:

  • Koko UTU-tiimin tuen ja arvojemme mukaisen keskinäisen arvostuksen
  • Mielenkiintoisen työn yli 100-vuotiaan toimijan palveluksessa
  • Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen
  • Turvallisen ja viihtyisän työympäristön laadukkaiden kotimaisten tuotteiden parissa

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Aputeam Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Virtanen / Aputeam Oy Puh. 040 197 1445. Katso hakuohjeet https://aputeam.fi/hae/ ja lähetä hakemuksesi 6.6.2021 mennessä.

Tervetuloa UTUn osaavaan ja tekevään joukkoon!

 

Mikä UTU?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saa parhaimmat sähköalan tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Yhtiömme palveluksessamme on 180 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 miljoonaa.

UTU #osaajatekee.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.