Haemme kahta suunnittelijaa Ulvilaan

12.2.2021

UTU rekrytoi joukkoonsa suunnittelijoita Ulvilaan
UTU kasvaa ja etsimmekin joukkoomme lisävahvistusta! Avoinna on kaksi paikkaa sähkökeskusten suunnitteluun. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoimme suunnittelijoita sähkökeskusten suunnittelutiimiin

Haemme kahta suunnittelijaa Ulvilaan vakituisiin työsuhteisiin. Toinen tehtävistä sijoittuu kiinteistöjen sähkökeskusten suunnitteluun ja toinen teollisuuden sähkökeskusten suunnitteluun. Suunnittelijana tulet toimimaan tiimin osana aktiivisessa yhteistyössä asiakkaan, myynnin, tuotannon ja materiaalihankinnan kanssa. Teollisuuskeskusten puolella toimenkuvaasi voi kuulua myös projektipäällikön tehtäviä.

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiimme! Tarjoamme sinulle tehtävääsi varten modernit työkalut ja modernin työympäristön kasvutavoitteisessa perheyrityksessä, jossa pääset kehittymään ja hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Suunnittelijayhteisömme UTUlla tukee sinua tehtävässäsi aktiivisesti.

Valittavalta henkilöltä odotamme:

Suunnittelija, kiinteistöjen sähkökeskukset

  • Sähköalan amk-tasoista koulutusta
  • Kokemusta kiinteistöjen sähköistyksestä, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet
  • CADS suunnitteluosaamista
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja aktiivista otetta työhön
  • Tarkkaa ja tehokasta työskentelytapaa
  • Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Suunnittelija, teollisuuden sähkökeskukset

  • Samat odotukset kuin edellä
  • Muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden sähköistysprojekteista tai osaamista sähkökeskuksista
  • Solidworks 3D -osaaminen eduksi

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi

Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Pasi Kivistö puhelimitse 044 535 4591. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla ”Suunnittelija, sähkökeskukset” osoitteeseen pasi.kivisto@utu.eu. Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Mikä UTU?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saat parhaimmat tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa, joissa palveluksessamme on 180 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 miljoonaa.
UTU #osaajatekee.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.