Sähkön ammattilainen

Haemme kahta myyntipäällikköä ja myynti-insinööriä

1.11.2018

UTU hakee kahta myyntipäällikköä sekä myynti-insinööriä

Haemme Urakoitsija-liiketoimintayksikköömme, Vantaan toimipisteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamamme tehtäväkenttä on monipuolinen. Vastaat roolissasi koti- ja kiinteistöautomaatioon sekä energiatehokkuuteen ja mittaukseen liittyvien ratkaisuiden myynnistä, markkinoinnista sekä tuotetarjoaman kehityksestä. Työ on b-to-b myyntiä, ja asiakkaina ovat lähinnä sähköurakoitsijat. Menestyäksesi tehtävässä edellytyksenä on KNX standardien osaaminen. Olet myös valmis liikkumaan asiakkaissa noin kaksi päivää viikossa.

Odotamme sinulta myös:

 • tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
 • osaamista teknisen kaupan alalta, kokemus kiinteistöohjausratkaisuiden tai energiatehokkuusratkaisuiden myynnistä ja projektien hoidosta katsotaan ehdottomaksi eduksi
 • osaamista ja näkemystä väyläjärjestelmistä ja tietoverkoista
 • kokemusta ERP-järjestelmien ja keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tulethan mukavaan, hyvään työporukkaan Vantaalle. Tukea omalle tekemiselle saat eri myynnin tehtävissä toimivilta kollegoilta, tuotetuesta ja esimieheltä. Pääset tehtävässä työskentelemään innovatiivisten ja voimakkaasti panostavien tuotemerkkien, kuten Hagerin parissa.

Lisätietoa tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius puh. 050 542 01 18, tavoitettavissa 6.11. kello 9-11 ja 16.11. kello 9-11 ja MPS konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686, tavoitettavissa 9.11. kello 10-14 ja 14.11. kello 8-12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä klikkaamalla tästä.

 

Edellisen työntekijän siirtyessä eläkkeelle haemme nyt Urakoitsija-liiketoimintayksikköömme Vantaan toimipisteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet tehtävässä hoitamaan valmistavan teollisuuden asiakkaita. Roolisi muodostuu heille suunnattujen sähköteknisten tuotteiden ja ratkaisuiden myynnistä. Aktiivisena ja itsenäisenä myyjänä edistät myös asiakassuhteiden kehittämistä. Asiakaskuntaa on jo olemassa, mutta odotamme sinulta myös uusien asiakkuuksien hankkimista.   

Toivomme, että sinulla on:

 • tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus
 • tuntemusta valmistavan teollisuuden asiakkuuksien hoidosta ja toimittajasopimusten teosta
 • sosiaalisia taitoja ja kykyä löytää asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa tuottavia kaupallisia ratkaisuja hyvän asiakasymmärryksen kautta
 • kokemusta ERP- ja CRM-järjestelmien sekä keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tehtävän luonne antaa sinulle mahdollisuuden itsenäisesti muokata aikatauluja ja liikkumistasi. Viikosta sinulla tulee kulumaan noin 2-3 päivää asiakkaissa.

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiin! Pääset meillä työskentelemään hyvässä ja osaavassa porukassa sekä modernissa työympäristössä alan luotetuimpien tuotemerkkien parissa.

Lisätietoa tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius puh. 050 542 01 18, tavoitettavissa 6.11. kello 9-11 ja 16.11. kello 9-11  ja MPS konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686, tavoitettavissa 9.11. kello 10-14 ja 14.11. kello 8-12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 18.11.2018 mennessä klikkaamalla tästä.

 

Haemme kasvavaan Tehoelektroniikka-liiketoimintayksikköömme Vantaan toimipisteeseen

Myynti-insinööriä

Pienen tiimin kasvaessa myyntipäällikkö tarvitsee kollegaksi sinua itsenäisesti työskentelevää teknisen myynnin osaajaa. Tehtävässä toimit tehoelektroniikan tuotteiden (UPS laitteet, akustot ja huollot) parissa. Vastaat osaltasi paitsi tuotteiden myynnistä myös teknisestä tuesta, tarjouspyyntöjen käsittelystä ja projektiseurannasta, hyvän asiakasyhteistyön varmistamiseksi.

Toivomme, että sinulla on:

 • tehtävään soveltuvaa teknistä taustaa ja ymmärrystä myyntityön vaatimuksista
 • kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta ja projektien hoidosta; tämä katsotaan ehdottomaksi eduksi
 • kokemusta ERP-järjestelmien ja keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito
 • ennakkoluulottomuutta, periksiantamattomuutta sekä hyviä viestintätaitoja kestävien ja hyvien asiakassuhteiden luomiseksi ja ylläpitämiseksi
 • hyvää omaksumiskykyä ja aloitteellisuutta

Työpisteesi sijaitsee Vantaan konttorillamme, ja tehtävä vaatii säännöllistä matkustamista Suomessa, yhteensä noin 60-100 päivää vuodessa. Rooli pitää sisällään sekä uusasiakashankintaa että jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista.

Tarjottavaa tehtävänkuvaa kehitetään ja räätälöidään osaamisen ja vahvuusalueiden selkeytymisen myötä.

Tulethan mukaan alan osaajiin kuuluvaan kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius puh. 050 542 01 18, tavoitettavissa 6.11. kello 9-11 ja 16.11. kello 9-11 ja MPS konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686, tavoitettavissa 9.11. kello 10-14 ja 14.11. kello 8-12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 18.11.2018 mennessä klikkaamalla tästä.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.