Etsimme Ulvilaan HSEQ päällikköä

13.5.2019

yhteistyössä henkilöstömme kanssa kehittämään ja johtamaan UTU Oy:n turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoimintoja sertifioidun johtamisjärjestelmämme mukaisesti kohti toimialamme terävintä kärkeä. Toimit aktiivisessa yhteistyössä UTU Oy:n linjaorganisaation kanssa kehittäen tehtaamme, varastojemme ja asennusprojektiemme HSEQ-käytäntöjä. Osaamisprofiilisi mahdollistamassa laajuudessa vastuullesi tulee kuulumaan myös muita kehitysprojekteja. Olet ollut vastuussa HSEQ järjestelmien käyttöönotosta tai niiden itsenäisestä hoitamisesta. Henkilönä olet yhteistyökykyinen, pitkäjänteinen ja aikaansaava. Sinulla on tehtävissä järjestelmällinen ja looginen etenemistapa ja omaat erinomaiset vaikuttamistaidot. Et pelkää tarttua vaikeisiinkaan asioihin, mutta teet tämän positiivisessa hengessä ja huolehdit, että viesti löytää perille ja tulee osaksi toimintaa.
 

Tarjoamme sinulle:

• Tehtävän kasvutavoitteisessa yrityksessä, jossa pääset kehittymään
ja hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti.
• Sekä vapautta että vastuuta – luotamme kovaan ammattitaitoosi.
• Vahvan tuen ja vapauden toimenkuvasi kehittämiseen,
sekä työyhteisön, jolta saat tukea ja jossa on ilo tehdä töitä.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä antavat: Jari Nokkonen, 040 523 2930. jari.nokkonen@talentcenter.fi ja Mika Niininen, 040 730 3327. mika.niininen@talentcenter.fi.
Hakemukset ja ansioluettelot osoitteeseen www.talentcenter.fi/tyonhakijalle, viimeistään keskiviikkona 5.6.2019

100-vuotias UTU-konserni kasvaa voimakkaasti.
Olemme vahvasti mukana sähkö- ja automaatioalojen kehityksessä yhä tärkeämmäksi osaksi koko infrastruktuuriamme. Tutkimme avoimin silmin tulevaisuuden mahdollisuuksiayhdessä kansainvälisten päämiestemme kanssa. Valmistamme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa ja myyntikonttoreita on ympäri Suomen. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Yhteensä palveluksessamme on 170 henkilöä. UTU-konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 35M€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.