Esitteemme uudistuivat - lataa omasi

16.3.2020

Uusi vuosikymmen on tuonut UTUn osalta myös lukuisia uusia tuotteita valikoimaamme. Tämän myötä olemme tuottaneet useita uusia esitteitä. Voit siis nyt tutustua tuotteisiimme myös esitteiden muodossa. Lataa itsellesi omasi.

Sähkökeskukset 2020 - Monipuolinen tarjonta UTUlta kiinteistöjen sähköistykseen

Keskussarjamme muodostaa kotelointiluokaltaan ja nimellisarvoltaan kattavan valikoiman nykyaikaisten kiinteistöjen vaatimustason mukaisia pienjännitekeskuksia; suurista kauppakeskuksista ja sairaaloista aina pieniin asuinkohteisiin. Olipa kyse asuinkiinteistöistä, kauppakeskuksista tai teollisuushalleista, löydät UTUn tuotevalikoimasta sähkökeskukset kuivien ja kosteiden tilojen pää-, jako- ja ryhmäkeskusasennuksiin. Pitkä kokemuksemme, osaava henkilöstö sekä tyyppitestatut tuotteemme takaavat, että UTU-keskukset ovat turvallisia ja niiden käytettävyys on erinomainen.

Vakiokeskusvalikoimamme täyttää keskustarpeet huoneistoihin, omakotitaloihin, pari- ja rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Vakiokeskuksemme löytyvät johtavien sähkötukkuliikkeiden varastosta. Suuremmat ja vaativammat kokonaisuudet suunnittelemme ja valmistamme Ulvilan kojeistotehtaalla projektisuunnitelman sekä viimeisimpien standardien ja määräyksien mukaisesti, tiukkoja laatukriteerejä noudattaen.

Sähkökeskukset 2020 -esite

 

Sähköautojen latausratkaisut - Ratio Electric

Kaikki raportit ja ennusteet niin Suomessa kuin muualla maailmassa ennustavat sähköautojen käytön lisääntyvän dramaattisesti tulevina vuosina. Latauskapasiteetti ei pysy tämän kasvavan tarpeen mukana. Toisaalta enemmistö sähköautojen omistajista haluaa ladata autoaan kotona tai työpaikalla. Tämä tilanne luo merkittävän tarpeen yksityiskiinteistöihin asennettavilla latausratkaisuille. Ratio Electricin latausasemat vastaavat tähän tarpeeseen erinomaisesti. Tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman luotettavia tuotteita plug-in -hybridien ja täyssähköautojen lataukseen.

Kaikki tuotteemme on toiminnoiltaan ja rakenteeltaan suunniteltu kestämään myös ankaria olosuhteita. Tämä koskee sekä laitteistoa että laturien ja ajoneuvon välistä tiedonsiirto. Latausratkaisut ovat standardin IEC 61851 mukaisia. Yksittäiset komponentit, kuten pistokkeet,
liittimet sekä pistorasiat ovat standardin IEC 62196 mukaisia ja niillä on Dekra-testauslaitoksen tyyppihyväksyntä.

Sähköautojen latausratkaisut -esite

 

Palonkestävät kotelot ja kytkimet - Palazzoli

Kiertokytkimiä voidaan käyttää tuulettimien ja toimintavakautta vaativien komponenttien toimintakyvyn varmistamiseen palotapauksessa. CAM - F400 -kytkimiä käytetään esim. ostoskeskuksissa, varastoissa, parkkihalleissa, tunneleissa, lentokentillä, sairaaloissa ja kouluissa.

Palon- ja savunkestävät alumiiniseoksesta valmistetut kotelot takaavat turvallisen käytön myös palo-olosuhteissa: 120 min 400 °C:ssa. Kytkimillä voidaan katkaista isoja kuormia, käyttöluokkien AC3-AC23A mukaisesti. Kytkimen tilan tunnistaa myös etäältä selvästi näkyvän kahvan ansiosta. Voidaan lukita riippulukolla asentoon 0 tai I.

Palonkestävät kotelot ja kytkimet -esite >>

 

AFQm yliaaltosuodatus - Circutor

Viime vuosina asennuksissa käytettävien elektroniikkalaitteiden määrä on kasvanut merkittävästi, mikä on muuttanut paljon virranjakelujärjestelmiin kytkettyjä kuormituksia. Laitteet sisältävät nykyisin elektroniikkaa, joka tavalla tai toisella lisää suorittamiemme tehtävien, tuotantoprosessien ja toimintojen tehokkuutta. Kaikki käyttävät tietokoneita henkilökohtaisiin tarpeisiin ja lisäksi niillä voidaan hallita ja ohjata tuotantojärjestelmiä, jotka sisältävät taajuusmuuttajia, ilmastointiyksiköitä, automaattisesti hidastavia hissejä ym. laitteita. Tällaiset laitteet sisältävät mm. tasasuuntaajia ja modulaattoreita, jotka muuntavat virran aaltomuotoa oikeanlaisten toimintojen aikaansaamiseksi. Kaiken kaikkiaan nämä laitteet ja yksiköt ovat ehdottomasti parantaneet elämänlaatuamme, mutta samalla ne ovat myös lisänneet sähköjärjestelmien kontaminaatiota ja siten korkeita yliaaltovirtatasoja.

AFQm-yliaaltosuodatus - Circutor  -esite>>

 

Loistehon kompensointi

Energiatehokkaita ratkaisuja toimittava CIRCUTOR mullistaa jälleen tehokerroinkorjauksen kompensointiparistojen innovatiivisella muotoilulla. Circutor varmistaa markkinoiden nopeimman, tehokkaimman ja helpoimman kokoonpanon, asennuksen, käyttöönoton ja parhaan suorituskyvyn loistehon kompensoinnissa. Tämän takaavat Euroopassa valmistettujen komponenttien korkea laatu ja kokonaan CIRCUTORin Espanjan tehtaalla valmistetut ja kootut estokelaparistot.

Loistehon kompensointi -esite

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.