Utu-blogi:

UTUn ilme uudistui – mitä löytyy pinnan alta?

23.1.2019

Olli Heinonen

Julkaisimme vuoden alussa brändiuudistuksen. Ei ole mikään pikkujuttu muuttaa yhdellä kertaa 100-vuotiaan yrityksen logo, asiakaslupaus ja visuaalinen ilme. Prosessi sujui avoimin mielin ja rohkeasti. Visuaalisilla muutoksilla haluamme viestiä asiakkaillemme, sidosryhmillemme sekä omalle henkilöstöllemme yrityksemme toiminnassa jo tapahtuneesta ja tulevasta syvällisestä kehityksestä.


Osaa ja tekee  -asiakaslupaus

Toimintamme keskiössä on ihminen; asiakas, kumppani ja utulainen. Asiakaslupauksemme ydin on tapamme toimia. Yhdistämme laaadukkaiden päämiestemme tuotteet parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi.  Tarjoamme oman osaamisemme ja tuotteistomme asiakkaidemme käyttöön. Olemme kasvollinen, sopivan kokoinen toimija.  Tuotteemme ovat laadukkaita ja toimimme joustavasti, asiakasta tarkkaavaisesti kuunnellen.  

Osaamme ja teemme jo tänään – ja tavoitteemme on jatkuva parantaminen. Asiakaslupaukseemme liittyvät olennaisena osana uudet arvomme:

  • asiakasymmärrys
  • uudistuminen
  • yhteistyö
  • vahva suoritus
     

Vahvojen perustusten päälle on helppo rakentaa

Rohkeuden uudistaa ilmeemme ja julistaa muutoksesta on meille antanut viime vuosien positiivinen kehitys. Olemme luoneet vahvan kolmen liiketoiminta-alueen mallin: urakoitsijaliiketoiminta, teollisuus & energia ja automaatioliiketoiminta. Tällä turvaamme kasvun ja kannattavuuden. Organisaatiomme on kehittynyt niin sisäisesti kuin onnistuneiden rekrytointien kautta. Perusasiat ovat kohdallaan ja UTU:sta on kehittynyt entistäkin monipuolisempi ja vahvempi sähkö- ja automaatioalan toimija. Tästä on hyvä jatkaa.

Talven 2018 aikana toteutettiin Ulvian tehtaan toimistotilojen täydellinen uudistus, joka luo entistä paremmat edellytykset tehokkaalle ja motivoituneelle työskentelylle ajanmukaisissa tiloissa.


 

Pois mukavuusalueelta

Olemme asettaneet seuraaville vuosille rohkeat – jopa törkeät tavoitteet kasvaa ja kehittyä. Katsomme avoimesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin uusien liiketoimintamallien kuin tuoteinnovaatioiden kautta. Kasvu voi olla orgaanista tai epäorgaanista. Kaikki tämä vaatii meiltä rohkeutta astua pois mukavuusalueeltamme – niin yksilöinä kuin yrityksenä. 

Kaiken keskellä on hyvä muistaa perusasiat. Samalla kun luomme uutta, pidämme tinkimättömästi kiinni nykyisestä ydinosaamisestamme, tuotteidemme laadusta, toimituskyvystämme ja tavastamme palvella asiakkaitamme.
 

Näkemiin vanha aika – tervehdys uusi UTU

100 vuoden ikä on vahva todiste yrityksen kyvystä uudistua ja kehittyä. Juhlistamme merkkivuottamme asiakkaidemme, sidosryhmiemme ja henkilöstön keskuudessa. Juhlahumusta huolimatta pidämme kuitenkin katseen tiukasti suunnattuna tulevaisuuteen ja seuraavaan vuosisataamme.

Vapaalla Olli harrastaa jääkiekkoa. Katso videolta, miksi!

 

 

Olli Heinonen

Olli Heinonen

Olli on toiminut UTU:n toimitusjohtajana keväästä 2015. Kokemusta sähköalasta on kertynyt erilaisista kansainvälisistä ja kotimaisista johtotehtävistä. Olli on positiivinen tiimihengen rakentaja, jonka puoleen voi aina kääntyä. Hän on analyyttinen strategi, mutta myös tarvittaessa käytännön läheinen toimeenpanija.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.