Utu-blogi:

UTU Automation mukana Jyväskylän Sähkömessuilla 5.-7.2.2020

24.1.2020

Harri Erkinheimo

UTU Automation Oy on UTU-konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa maailman edistyksellisimpiä automaatiotuotteita teollisuuden ohjaukseen, visualisointiin ja tiedonsiirtoon. 15 työntekijän voimin etsimme asiakkaillemme aina parhaimman automaatioratkaisun. Tuttuun tapaan olemme mukana yhdessä UTU Oy:n kanssa Sähkömessuilla Jyväskylässä 5.-7.2.2020.

UTU Automation Oy esittelee messuilla automaatiotuotteita ja ratkaisuja, jotka liittyvät moottorikäyttöihin, ohjaukseen, visualisointiin ja tiedonsiirtoon.

Esillä on mm. demot ohjelmoitavan logiikan, operointipäätteen ja taajuusmuuttajan kommunikointiin väylän kautta sekä aurinkopaneelin tuottaman energian ohjauksen automatisointiin. Esittelemme messuilla myös ennakoitavaan huoltoon ja – kunnonvalvontaan kehitettyä ratkaisua, mikä perustuu älykkääseen tärinää ja lämpötilaa mittaavaan anturiin.

Esillä on myös Mitsubishi Electric’n taajuusmuuttajat, AC servot ja ohjelmoitavia logiikoita sekä Beijer Electronic’n operointipäätteitä.

Tosibox etäyhteyslaitteet , Solconin pehmeäkäynnistimet ja DC-jarrut, Korenixin kytkimet ja reitittimet, sekä Crevisin hajautettutut  I/O – modulit.

Uutuustuotteina esillä on Solconin  RVS-AXO – pehmeäkäynnistimet 1.5 -37 kW:n tehoalueelle sekä Crevisin  G-sarjan I/O – modulit.

 

Tule tutustumaan UTU Automationin tuotteisiin osastolle B 447 sekä keskustelemaan erilaisista automaatiotuotteiden ratkaisuista. Tutustu UTU Automationin ratkaisuihin myös kotisivuilla https://www.utu.eu/automaatio

Säästä aikaasi ja ilmoittaudu Sähkö Valo Tele Av -messuille ennakkoon täältä

Harri Erkinheimo

Harri Erkinheimo on todellinen konkari, mitä tulee automaatioalan tuotteiden ratkaisuihin. Jos Harri ei tiedä, Harri selvittää asian samantien. Harri on UTU Automation Oy:n toimitusjohtaja vuodesta 2016 ja tätä ennen työuraa oli takana mm. Beijer Electronicsin mukana. Harri osaa ja Harri tekee.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.