Utu-blogi:

UPS-tuotteet sekä varavoima-, kompensointi- ja aktiivisuodatusratkaisut UTUlta

3.2.2020

Harri Päivärinta

Meidän mottomme on ”Osaa ja tekee” - nyt voimme näiden uusien tuotteiden osalta todeta, että tämä pitää paikkansa. Esittelemme messuilla uusia tuotteita ja toimittajia, jotka liittyvät sähköverkon kompensointiin ja varavoimaratkaisuihin.

Socomecin uudet UPS-tuotteet

Socomec on UTUn tapaan 100-vuotias yritys (perustettu 1922), joka on tunnettu innovatiivisista ja laadukkaista energiantuotannon ja -tehokkuuden ratkaisuistaan. Esittelemme Sähkömessuilla uuden tuotesarjan, Masterys BC+-, korkealaatuiset UPS-laitteet kokoluokassa 10- 160 kVA. Näissä tuotteissa yhdistyy Socomecin viimeisin osaaminen varmuudessa, muunneltavuudessa, korkeassa hyötysuhteessa ja huollettavuudessa. Me UTUlla pystymme tarjoamaan varmennettuja ratkaisuja keskeytymättömään sähkönsyöttöön, oli kohteena IT-ratkaisut, konesalit, sairaalat tai teollisuuden vaativat kohteet. Kokonaispakettiimme kuuluu myös suunnittelu, asennus ja huolto. Huollosta vastaa UTUn oma Socomec-valtuutettu UPS-huoltotiimimme.

Circutorin kompensointi- ja aktiivisuodatusratkaisut

Olemme tehneet sopimuksen espanjalaisen Circutorin kanssa ja nyt pystymme viimeinkin tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja sähköverkon häiriöihin. Circutorilla on laaja kokemus eri puolilta maailmaa sähköverkon ongelmista, ja kuinka ne on ratkaistu. Heidän laadukkailla tuotteillaan pystymme ratkaisemaan kyseisiä ongelmatilanteita nyt myös meidän kotimarkkinoilla.

Atlas Copcon varavoimaratkaisut UTUlta

Atlas Copcon valikoimasta olemme ottaneet tuoteohjelmaamme pienet, siirrettävät aggregaatit (1,6-5 kVA) ja isot varavoimakoneet. Tämä yhteistyö mahdollistaa meidän tarjota isompia kokonaisuuksia erilaisiin varavoimaratkaisuihin. Oman tehtaan suunnittelun, osaamisen ja tuotannon kanssa pystymme integroimaan, kokoamaan ja tarvittaessa asentamaan ko. järjestelmän.

 

Tässä vain muutama maininta uusista tuotteista, mitä esittelemme Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV -messuilla 5.-7.2.2020. Nyt viimeistään kannattaa tulla vierailemaan osastollamme, sillä iso osa tuotteista on nähtävissä paikan päällä.

Näiden lisäksi messuosastolla myös muita tuoteuutuuksia, joihin kannattaa tulla tutustumaan suoraan paikan päälle!

Tutustu sähkömessujen kaikkiin UTU-uutuuksiin ja ennakkorekisteröidy tapahtumaan!

 

Tervetuloa Sähkö Valo Tele AV -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 5.-7.2.2020!

Osastomme on B447.

Nähdään Jyväskylässä.

Harri Päivärintä
tuotepäällikkö
UTU Oy

Harri Päivärinta

Harri kuuluu UTUn vakiokalusteisiin, sillä hänellä on työuraa takana UTUlla jo vuodesta 2005 alkaen. Harri on teollisuus- ja tehoelektronikkatuotteiden tuotepäällikkö kotipesänään Tampere. Vapaa-aikanaan Harri pelaa lentopalloa ja golfia sekä nauttii grillauksesta ja ruuanlaitosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.