Utu-blogi:

Ota sähköstä kaikki irti - uutuuksilla kohti tehokasta sähkön hyödyntämistä

3.1.2020

Kari Parviainen

Jyväskylän messut ovat sähköalan selkeä ykköstapahtuma Suomessa. Odotan näitä messuja erityisen suurella innolla. Jyväskylässä sinulla on mahdollisuus tavata lähes kaikki alan osaajat. Tapahtuma on myös ensiluokkainen paikka tutustua sähköalan viimeisimpiin tuoteuutuuksiin, innovaatioihin ja trendeihin. Olethan sinäkin varannut kalenteriisi käynnin Jyväskylässä 5.-7.2.2020?

Aloitimme UTUn messuosaston valmistelut hyvissä ajoin, jo toukokuussa 2019. Tämän ansiosta messuvalmistelut ovat jo hyvin pitkällä. Odotamme malttamattomina, että pääsemme aloittamaan messut ja toivottamaan sinut tervetulleeksi upealle ständillemme. Messuilla tulemme esittelemään suuren määrän tuoteuutuuksia, jotka helpottavat sähköurakointia ja parantavat kotien ja liikerakennusten energiatehokkuutta, toiminnallisuksia ja viihtyisyyttä.


Varmasti energiaa sähköautoille

Oletko jo hankkinut itsellesi tai pohtimassa sähköauton hankintaa? Suunnitteletko asiakkaalle kilpailukykyistä ja helppokäyttöistä latausratkaisua. Sähkökeskusten ohella esittelemme messuilla sähköautojen latausasemavaihtoehtoja sekä niiden pylväsasennukseen soveltuvia tarvikkeita. Tule tutustumaan ja löydä sopiva latausratkaisu projektiisi. Kuka tietää, jos vaikka saat messuilla kipinän sähköauton hankintaan, jos sinulla ei jo sellaista ole.

 

Huipputason energiatehokkuutta, toiminnallisuuksia ja palvelua

Kiinteistöohjaustuotteiden puolelta esittelemme messuilla lukuisia uutuuksia. Uusien monitoimikellokytkinten lisäksi ensiesittelyssä on uudistunut KNX-järjestelmien domovea-visualisointipalvelin, johon on yhdistetty KNX easy - ja IoT-toiminnallisuudet. Uudistunut domovea mahdollistaa kodissa myös modernimpien AV- ja ohjaustoimintojen ohjaamisen ja valvomisen modernisti ja käyttäjäystävällisesti mobiililaiteilla.

 

Löydä oikea piilo kaapeleille, uusi puhtaampi valkoinen

Maalarinvalkoinen on enemmän kuin usein värinä rakennusten sisäpinnoissa. Messuosastollamme sinulla on mahdollista tutustua kanavatuotteistoomme lisättävään uuteen valkoisen vakiovärisävyyn RAL9016. Tämä värisävy on oikea pari maalarinvalkoisille seinäpinnoille. Annathan meille mielipiteesi messuilla siitä, kumpi valkoisen sävyistä, puhtaanvalkoinen vai uusi liikenteenvalkoinen, on sinun suosikkisi.

 

Messutarjous - osastolla jaossa 300 kpl LED-valaisimia!

UTUn osastolta saat jokaisena messupäivänä Hagerin tyylikkäitä LED-valaisimia (1kpl/hlö). Tule hakemaan omasi ja tutustu Hager-tuotteidemme laadukkaaseen valikoimaan. Jaamme LED-valaisimia jokaisena messupäivänä 100 kpl eli yhteensä 300 kpl. Ole siis ajoissa paikalla, jotta saat omasi!

 

Näiden lisäksi messuosastolla myös muita tuoteuutuuksia, joihin kannattaa tulla tutustumaan suoraan paikan päälle!

Tutustu sähkömessujen kaikkiin UTU-uutuuksiin ja ennakkorekisteröidy tapahtumaan!

 

Tervetuloa Sähkö Valo Tele AV -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 5.-7.2.2020!

Osastomme on B447.

Nähdään Jyväskylässä.

Kari Parviainen
tuotehallintapäällikkö
UTU Oy

Kari Parviainen

Kari on toiminut yli 20 vuotta tuotevastaavan tehtävissä UTUlla. Sen ohella hän on vuodesta 2016 toiminut tuotehallinnan tiimin esimiehenä. Kun tarvitset tietoja asennustarvikkeista tai komponenteista, löytyy Karilta aina vastaus. Tietämys on laaja-alaista ja kehityshalukkuus jatkuvaa. Vapaa-aikanaan Kari viettää ruuhkavuosia kuljetellen kolmilapsista jälkikasvuaan harrastuksesta toiseen ja tutkii vinkkejä sisustusblogeista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.