Utu-blogi:

Miten mopsi-perhe täydentää vakiokeskustarjontaa?

8.2.2021

Juha Kakko

Työmaakeskus Mopsi UTUlta
UTUlla vuoden 2021 aloitus tapahtui näyttävästi, kun lanseerasimme kokonaan uuden tuoteperheen - mopsi työmaakeskukset. Työmaakeskuksia on kaivattu UTUn keskusvalikoimaan jo pidemmän aikaa ja nyt voimme tyytyväisinä todeta, että NE LÖYTYVÄT MEILTÄ!

Työmaakeskuksilla haluttu täydennys UTUn laajaan keskusvalikoimaan

UTUn keskusvalikoimaan on jo pitkään kuulunut ulkomittauskeskukset beagle/collie. Näiden keskuksien avulla on ollut mahdollista järjestää rakennusaikainen sähkönjakelu keskuksissa olevien pistorasialähtöjen avulla. Uusien työmaakeskuksien ansioista sähkönjakelusta tulee jatkossa entistä helpompaa ja monipuolisempaa, kun työmaiden rakennusaikaiset sähköt voidaan toteuttaa saman luotettavan toimijan tuotteilla.

Työmaakeskuksissa on otettu huomioon työmaiden tarpeet, kuten riittävän pitkä liitosjohto sekä tarvittava määrä pistorasialähtöjä. Työmaakeskukset ovat heti toimintavalmiita ja riittää, kun johto kytketään kiinni mittauskeskuksen pistorasialähtöön. Tuotteet ovat helposti siirreltävissä paikasta toiseen – juuri tarpeidesi mukaan.

 

Työmaakeskus Mopsi UTUlta

 

Tuotteet valmistuvat kotimaisin voimin Ulvilan tehtaallamme – teemme nämä itse asiakkaillemme

Työmaakeskus valikoimaamme kuuluu 7 erilaista tuotetta. Ne sopivat niin pienen kuin suurenkin rakennustyömaan sähköistykseen.

Työmaakeskukset vastaavat UTUn keskuksille ominaista pitkää käyttöikää. Käyttöön on valittu sellaiset materiaalit, jotka auttavat tuotetta kestämään vaativassa käytössä esim. alumiinirunko sekä Hagerin testatut ja laadukkaat suojalaitteet.

 

Työmaakeskus Mopsi UTUlta

 

Tutustu mopsi työmaakeskustuotteisiin >>

Juha Kakko

Juha Kakko

Juha toimii Ulvilan toimipisteessä sähkönumerollisten vakiokeskusten tuotepäällikkönä. Hän vastaa keskusvalikoiman ylläpidosta ja osallistuu tiiviiseen yhteistyöhön tuotekehityksen kanssa. Juhan vapaa-aika kuluu suurperheen kanssa puuhaillen ja lasten harrastusten parissa. Jos näiltä vielä aikaa liikenee, hän ulkoilee ja lenkkeilee.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.