Utu-blogi:

Asiakaspalvelu koordinoi sähkökeskukset sovitusti kohteeseen

7.12.2020

Vilma Viitala

Vilma Viitala UTUn asiakaspalvelukoordinaattori
UTUlla asiakaspalvelua tehdään monen eri ihmisen toimesta - riipppuen asiakkaan asiasta ja teknisestä vaativuudesta monet asiantuntijamme vastaavat asiakasrajapinnassa erilaisiin asiakkaidemme kysymyksiin. Vilma Viitala on ollut UTUlla n. 4 vuotta ja toimii sähkökeskusten asiakasrajapinnassa asiakaspalvelutehtävissä. Mitä sähkökeskusten asiakaspalvelukoordinaattorin työ sisältää ja miten Vilma osaltaan huolehtii siitä, että asiakkaamme saavat juuri oikeanlaisen sähkökeskuksen sovitussa aikatalussa?

Koulunpenkiltä sähkökeskusten pariin 

Valmistuessani ammattikorkeakoulusta ei minulla ollut tietoakaan siitä, millaisesta työstä tai työpaikasta itseni löytäisin muutaman vuoden kuluttua. Koulutukseltani olen taloushallinnon tradenomi, mutta jo opiskeluaikoina minulle oli selvää, että työ ”pelkkien numeroiden” parissa ei olisi oma juttuni. Enpä kuitenkaan olisi uskonut, että löytäisin itseni työskentelemästä sähkökeskusten maailmassa! Minun ja asiakkaiden onneksi meillä on osaavia ihmisiä hoitamassa teknisen puolen asioita ja minun vastuulleni kuuluu ennemminkin aikatauluista ja asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtiminen.  

Pidän työstäni erittäin paljon ja nautinkin siitä, kun saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten ja asioiden parissa. Yleensä yksikään päivä ei työssäni ole samanlainen ja onkin mielenkiintoista, kun saa hoitaakseen erilaisia tilanteita ja ottaa ongelmanratkaisukyjyni käyttöön. 

Asiakaspalvelukoordinaattorina sähkökeskusten maailmassa

Arvojemme mukaisesti asiakasymmärrys ja vahvaan suoritukseen pyrkiminen ohjaavat asiakapalvelumme toimivuutta sen jokaisella tasolla. Omassa työssäni tämä tarkoittaa monenlaisia tukitoimintoja, joiden toivon auttavan varsinkin asiakkaitamme, mutta myös kollegojani saamaan omat työnsä ja projektinsa soljumaan toivotulla tavalla ja aikataulussa eteenpäin. 

Yksinkertaistaen toimin meillä linkkinä asiakkaan, myynnin, suunnittelun ja tuotannon välillä. Valvovalla silmälläni seuraan ja varmistan, että tilaus-toimitus -ketjumme etenee aikataulussa, ja että kaikki osapuolet keskuksen asentajasta asiakkaaseen pysyvät tilanteesta ja mahdollisista muutoksista tietoisina. Minulle työssäni onkin tärkeää, että mahdollisten esteiden osuessa tielle, näistä tiedotetaan rehdisti heti eteenpäin, sillä näin toivoisin omienkin tilausteni kanssa toimittavan! 

Jos siis kaipaat tietoa keskustilauksesi etenemisestä tai haluat tiedottaa aikataulumuutoksista (esimerkiksi selvittää sen, missä kuljetuksesi maailmalla menee) tai muussa askarruttavassa asiassa, niin voit olla yhteyksissä asiakaspalvelukoordinaattoriin. Joskus kysymyksen ollessa haastava, en välttämättä heti löydä siihen vastausta, mutta lupaan selvittää oikean ihmisen meillä tähän ilman asiakkaalle koituvaa ylimääräistä vaivannäköä. Meille UTUlle on tärkeää, että asiakas voi itse keskittyä olennaiseen eli projektinsa etenemiseen!

Äitiyslomalla joulukuusta 2020 alkaen

Tällä hetkellä olen jäänyt jo äitiyslomalle ja viestikapula asiakaspalvelukoordinaattorin työstä on täksi aikaa siirretty Elina Inkiselle. Olettehan Elinaan yhteyksissä - hän auttaa mielellään! Omalta osaltani toivotan kaikille oikein mukavaa loppuvuotta 2020 ja sähköistä vuotta 2021!

Tavataan taas sähkökeskusten maailmassa palattuani vanhempainvapailta!

Vilma ja Elina UTUn asiakaspalvelijat

Vilma Viitala
asiakaspalvelukoordinaattori
UTU Oy

Vilma Viitala

Vilma Viitala

Vilma toimii Ulvilan toimipisteessä keskusmyynnissä asiakaspalvelukoordinaattorina. Hänen toimenkuvaansa kuuluu asiakaspalvelusta ja toimitusajoista huolehtiminen. Vapaa-ajallaan hän nauttii Simo-koiran kanssa ulkoilusta ja penkkiurheilusta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.