Berker S.1 IP44 kosteiden tilojen asennuksiin

3.3.2019

Berker S.1 IP44 kytkin puhtaanvalkoinen matta Hager
Ääriviivoiltaan suorakulmainen ja etupinnastaan hienostuneesti pyöristetty Berker S.1 -kalustesarja on designiltaan, toiminnoiltaan ja asennettavuudeltaan erinomainen. Siksi asiakkaamme ovat ottaneet sen käyttöönsä laajemmin asunto- ja liikerakentamisen projekteissa. Käytön kasvun vauhdittamiseksi edelleen, iIlolla voimme nyt ilmoittaa. Berker S.1 -valikoima on laajentunut uusilla IP44-tiiveysluokan asennuksiin soveltuvilla pistorasia- ja kytkintuotteilla. Uudet toiminnot on saatavilla kaikissa kolmessa vakiovärissä - valkoinen, antrasiitti ja alumiini.

Berker S.1 IP44 - roiskevesitiiviisiin asennuksiin

Matalarakenteinen, pelkistetty ja kestävä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Berker S.1 on löytänyt tiensä lukuisiin kodinsähköistys- ja toimitilaprojekteihin Suomessa. Edellä mainitut seikat ovat olleet vaikuttimina kasvavaan suosioon. Nyt valikoimaa on laajennettu kostean tilan asennuksiin tarkoitetuilla tuotteilla. Siksi Berker S.1 soveltuu käytettäväksi myös niissä huonetiloissa ja alueilla, joissa kytkimiltä ja pistorasioilta edellytetään IP44-tiiveysluokkaa. Roiskevesitiiveyden ansiosta valaistuksen kytkintoiminnot ja pistorasiat voidaan lisätä ilman kompromisseja S.1 -sarjasta tutun tyylikkäästi.

Berker S.1 roiskevesitiiviit asennuskalusteet Hager

 

Roiskevesitiiviit kytkimet ja pistorasiat

Hyvän roiskevesitiiveyden varmistamiseksi asennuskalusteiden tiivisteiden tulee istua täydellisesti. Siksi Berker S.1 IP44 tuotteet on varustettu erillisillä tähän käyttöön suunnitelluilla kytkinvivuilla ja pistorasiarungolla. Valikoimaan on lisätty myös kostean tilan asennuksiin tarkoitetut 1-, 2-, ja 3-osaiset tiivistepakkaukset erilaisten kalustekokonaisuuksien asentamiseksi. Näillä onnistut asennuksissa varmasti.

 

Tustustu tarkemmin Berker S.1 IP44 -tuotteisiin

 Berker S.1 kytkinvivut IP44

Berker S.1 pistorasiat IP44

Berker S.1 tiivistepakkaukset IP44

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.