Tosibox


Tosibox Oy on kotimainen high tech -yritys, joka on kehittänyt täysin uudentyyppisen ja patentoidun etäyhteysratkaisun. TOSIBOX® etähallinta on erittäin nopea ja helppo ottaa käyttöön. Se on myös markkinoiden turvallisin tapa etäyhteyden toteuttamiseen. Erityistä IT -osaamista ei enää tarvita etäyhteyksien luomiseen ja hallintaan.
TOSIBOX® etäyhteys on myös kustannustehokas ratkaisu, koska tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä, eikä ylläpidosta tule ylimääräisiä ”pilvipalvelu-kustannuksia ”.

UTU Automation Oy toimii Tosibox Oy:n jälleenmyyjänä lähinnä teollisuusautomaatio- ja taloautomaatiosovelluksissa. Varastostamme Ulvilasta löytyvät kaikki TOSIBOX® -tuotteet, myös laaja valikoima lisävarusteita (mm. erilaisia GSM modeemeja, antenneja ja joissakin sovelluksissa tarvittavia muuntimia).

Osaava myyntihenkilöstömme on käytettävissänne ratkaisemaan etäyhteystarpeenne parhaalla mahdollisella ja edullisella tavalla.

Lisätietoja Tosibox Oy:stä  www.tosibox.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.