Solcon Industries


 

Solcon Industries Ltd. on joustava ja dynaaminen tehoelektroniikan alan yritys. Solcon on kehittänyt ja valmistanut lähinnä tyristoritekniikkaan perustuvia laitteita yli 30 vuotta. Yhtiö on ollut edelläkävijänä monissa innovatiivisissa ratkaisuissa. Solconin tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo 20 vuotta.

Uusinta teknologiaa edustaa vuonna 2015 tuoteohjelmaan tullut 6.6 kV:n jännitteellä toimiva DriveStart-pehmeäkäynnistin, jonka maksimiteho tällä hetkellä on 5 MW. DriveStart - pehmeäkäynnistin perustuu IGBT-tekniikkaan, mikä mahdollistaa suuren käynnistysmomentin pienellä käynnistysvirralla.

Solcon on myös toimittanut maailman suurimman, teholtaan 48 MW:n, pehmeäkäynnistimen.


UTU Automation Oy:n tuoteohjelmaan kuuluvat Solconin pehmeäkäynnistimet (400 V - 15 kV), oikosulkumoottorin Solbrake DC-jarrut ja TPS-tyristorisäätimet lämpötilan säätöön. Lisäksi toimitamme myös Solconin MPS -moottorinsuojareleitä, TPR-lämpötilanvalvontareleitä ja MIP-eristysvastusmittausreleitä.

Lisätietoja Solconista www.solcon.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.