Beijer Electronics

Beijer Electronics on high-tech yritys, jonka juuret ovat Ruotsin Malmössä. Yhtiö on valmistanut operointipäätteitä jo yli 25 vuoden ajan. Legendaariset E -sarjan operointipaneelit ovat tulleet tutuiksi myös monille suomalaisille asiakkaille jo 80-luvun lopulla.
Beijer Electronicsin operointipäätteistä löytyy ajurit lähes kaikille yleisimmille logiikkamerkeille, mikä on tehnyt niistä suositun tuotteen kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä myynnissä on E1000-sarjan operointipäätteet (ohjelmointityökalu E Designer) sekä  iX-operointipäätteet (ohjelmointityökalu iX Developer).

Tytäryhtiö Beijer Electronics Oy perustettiin Suomeen 1982. Vuoden 2016 alusta alkaen tätä liiketoimintaa Suomessa jatkaa yrityskaupan myötä UTU Automation Oy. 

UTU Automation Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat Beijer Electronicsin iX ja E1000 -sarjojen operointipäätteet, iX Runtime lisenssit sekä iX paneli PC -tietokoneet. Lisäksi saatavilla on logiikkakohtaisia välikaapeleita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös iX -Soft Controller -tuotteet.

Westermo Teleindustri ja Korenix kuuluvat Beijer-konserniin, ja UTU Automation Oy toimii myös näiden tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Lisätietoja Beijer Electronicsista www.beijerelectronics.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä