Beijer Electronics

Beijer Electronics on high-tech yritys, jonka juuret ovat Ruotsin Malmössä. Yhtiö on valmistanut operointipäätteitä jo yli 25 vuoden ajan. Legendaariset E -sarjan operointipaneelit ovat tulleet tutuiksi myös monille suomalaisille asiakkaille jo 80-luvun lopulla.
Beijer Electronicsin operointipäätteistä löytyy ajurit lähes kaikille yleisimmille logiikkamerkeille, mikä on tehnyt niistä suositun tuotteen kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä myynnissä on E1000-sarjan operointipäätteet (ohjelmointityökalu E Designer) sekä  iX-operointipäätteet (ohjelmointityökalu iX Developer).

Tytäryhtiö Beijer Electronics Oy perustettiin Suomeen 1982. Vuoden 2016 alusta alkaen tätä liiketoimintaa Suomessa jatkaa yrityskaupan myötä UTU Automation Oy. 

UTU Automation Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat Beijer Electronicsin iX ja E1000 -sarjojen operointipäätteet, iX Runtime lisenssit sekä iX paneli PC -tietokoneet. Lisäksi saatavilla on logiikkakohtaisia välikaapeleita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös iX -Soft Controller -tuotteet.

Westermo Teleindustri ja Korenix kuuluvat Beijer-konserniin, ja UTU Automation Oy toimii myös näiden tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Lisätietoja Beijer Electronicsista www.beijerelectronics.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.