Päämiehet

Toimimme vahvojen kumppaneiden kanssa.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric taajuusmuuttajien ja ohjelmoitavien logiikkojen myynti Suomessa alkoi 1980-luvun alkupuolella. Lähes 40 vuoden ajan tuotteiden korkea laatu on vakuuttanut kotimaiset automaatioalan toimijat ja loppuasiakkaat. Nykyinen yhteistyö Mitsubishi Electricin kanssa tuo myyntiohjelmaamme ohjelmoitavat logiikat, taajuusmuuttajat, AC-servokäytöt, robotit, operointipäätteet sekä hajautetun I/O:n. 

Beijer Electronics

Beijer Electronics Oy perustettiin Suomeen vuonna 1982. Menestyksekäs historia sai jatkoa vuoden 2016 alusta, kun liiketoiminta siirtyi yrityskaupan myötä Urho Tuominen -konsernin alaisuuteen. UTU Automation Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat Beijer Electronicsin tuotteista operointipäätteet, paneeli PC:t, Westermo ja Korenix -tiedonsiirtotuotteet sekä I/O-ratkaisut. 

Solcon Industries

UTU Automation Oy:n tuoteohjelmaan kuuluvat Solconin pehmeäkäynnistimet (400 V - 15 kV), oikosulkumoottorin Solbrake DC-jarrut ja TPS-tyristorisäätimet lämpötilan säätöön. Lisäksi toimitamme myös Solconin MPS -moottorinsuojareleitä, TPR-lämpötilanvalvontareleitä ja MIP-eristysvastusmittausreleitä.

Tosibox

UTU Automation Oy toimii Tosibox Oy:n jälleenmyyjänä lähinnä teollisuusautomaatio- ja taloautomaatiosovelluksissa. Varastostamme Ulvilasta löytyvät kaikki TOSIBOX® -tuotteet sekä laaja valikoima oheislaitteita (mm. modeemit, antennit ja tiedonsiirtomuuntimet).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.