Tosibox UTU:lta

Tosiboxilla etäyhteydet nopeasti, helposti ja turvallisesti

Maailman ensimmäinen “plug & play” -etäyhteyslaite Tosibox mahdollistaa täysin uudenlaisen automaattisen tavan muodostaa yhteys. Nyt yhteydet laitteiden ja tietokoneiden välillä toimivat helposti, nopeasti ja turvallisesti. Tosibox toimii kaikissa internetliittymissä ja ilman kuukausimaksuja.

Tosiboxilla etäyhteyden muodostaminen onnistuu käyttäjältä itsenäisesti. Tietokoneelle ei tarvitse tehdä uusia ohjelmointeja, asentaa etätyöpöytäohjelmia eikä myöskään erillisiä räätälöityjä lisäliittymiä tarvita. Yhteys muodostuu lisäksi täysin automaattisesti ja tietoturvallisesti.

Tosiboxin avulla voi esimerkiksi hallita kotoa toimiston laitteita, kuten tietokoneita ja palvelimia. Maantieteellisesti eri alueilla sijaitsevat kiinteistöjen ja teollisuuden laitteet voivat myös keskustella jopa suoraan keskenään, eikä siihen tarvita tietokonepohjaisia käyttöjärjestelmiä tai toisessa päässä yhteyttä käyttäviä ihmisiä.

Lukko 500
Uutuus, saatavilla Ulvilan varastostamme 8/2018!

TOSIBOX® Lukko 500 on uusi huippuluokan yhteyslaite, joka tuo ennennäkemättömiä mahdollisuuksia asiakkailleen hallita toimintojaan ja rakentaa uusia IoT-ratkaisuja. Lukko 500 on ihanteellinen vaativiin teollisiin ympäristöihin ja avaa uusia mahdollisuuksia turvallisuus- ja toimistoverkkoalalla.

Uusi Lukko 500 on yhteensopiva kaikkien olemassa olevien TOSIBOX®-tuotteiden kanssa, ja asiakkaiden etäyhteysinfrastruktuuri voidaan rakentaa kustannustehokkaasti käyttämällä useita komponentteja.

 

Lukko 500 tekniset tiedot

  • Suorituskyky: jopa 90 Mbit/s VPN
  • Sisäänrakennettu LTE-modeemi, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa redundanttiselle yhteydelle
  • Digitaalinen I/O (2in/2out) esim. VPN- ja Internet-yhteystilojen indikoimiseen
  • Ruuvikiinnitteiset, irroitettavat liittimet
  • Käyttöjännite 8-48VDC
  • Integroitu DIN-kiskoasennuskanta helppoon, työkaluttomaan asennukseen

Alueelliset hyväksynnät: CE, FCC, UL

Lukko 100
Avain 100

Tuotteen saatavuus päättyy 12/2017.

Korvaava tuote Tosibox Avain (aiemmin Avain 200).

Lue lisää

Lukko 200
Avain

Aiemmin Avain 200.

Keskuslukko
Virtuaalinen keskuslukko

Räätälöidyt Tosibox -etäyhteyssalkut

UTU Automation toimittaa räätälöityjä "Tosibox- salkkuja" räätälöitynä asiakaskohtaisiin sovelluksiin. Tavallisimmin laitekokoompano sisältää Tosibox lukon, modeemin mobiiliyhteyttä varten ja ulkoisen magneettiantennin kuuluvuuden parantamiseksi. Lisävarusteena saatava sarjaporttipalvelin tuo sarjaliikennelaitteet etäyhteyden piiriin ja siten mahdollistaa edullisen etäyhteyden myös laitteisiin ilman ethernet-yhteyttä. Profibus-järjestelmiin yhteys saadaan protokollamuuntimen avulla. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.