MELSOFT -työkalut

iQ Works

iQ Works on integroitu ohjelmistokokonaisuus, joka sisältää GX Works3, MT Works2, GT Works3, RT ToolBox2 mini ja FR Configurator2 -ohjelmistot joita käytetään Mitsubishi Electric -automaatiotuotteiden ohjelmointiin. 

Ohjelmiston integrointia on parannettu, kun iQ Works Navigator on ohjelmistot yhteen sitova, helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymäohjelmisto. Navigator -ohjelmaan on lisätty projektien jakamiseen liittyviä ominaisuuksia, kuten järjestelmän otsikko ja projektitiedot ja laiteparametrit. Tämän tehokkaan integroidun ohjelmistopaketin edut ovat järjestelmän suunnittelun huomattava helpottuminen, kun taas toistuvat tehtävät vähenevät merkittävästi. Tämä vähentää suunnitteluvirheitä, tehostaa suunnittelutyötä ja säästää työkustannuksia.

 

MELSOFT Navigator

iQ Works -ohjelmistokokonaisuuden MELSOFT Navigator yhdessä GX Works3, GX Works2, MT Works2, GT Works3, RT ToolBox2 mini sekä FR Configurator2 -ohjelmistojen kanssa helpottaa järjestelmätason suunnittelua ja toimii käyttöliittymänä ohjelmistojen välillä. Hyödyllisiä toimintoja ovat esimerkiksi järjestelmän kokoonpanon suunnittelu, parametrien eräasetukset, järjestelmämerkinnät ja eränluku.

MELSOFT GX Works3
Ohjelmointityökalu iQ-R ja iQ-F -logiikoille

Ohjelmoitavien logiikoiden ohjelmointityökalu, joka sisältää lukuisia aputoimintoja liikkeenhanllintaan ja kenttäväyläkommunikointiin. Graafinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, valmiit ohjelmalohko- ja tuotekirjastot helpottavat ja nopeuttavat ohjelmointia. Diagnoostiikkatoiminnot ja monitorointitoiminnot vähentävät suunnittelukustannuksia. Konvertointiominaisuudet GX IEC Developer, GX Works2 ja PX Developer -projekteista. Lue lisää uutissivultamme

MELSOFT GX Works2
Ohjelmointityökalu Q, FX ja L-sarjojen logiikoille

Sisältää GX Developer ja GX IEC -Developer -ohjelmointityökaluilla luotujen ohjelmien konvertointituen, mikä vähentää muutostöiden suunnittelukustannuksia.

MELSOFT GT Works3
GOT-käyttöpäätteiden ohjelmointityökalu

GT Works3 työkalulla luot näyttäviä graafisia käyttöliittymäsivuja helposti vähäisellä työmäärällä. 

MELSOFT MT Works2
Q ja iQ-R -sarjojen PLC-liikkeenohjaimien ohjelmointityökalu

Liikkeenohjauksen suunnittelu- ja ylläpitosovellus, joka sisältää intuitiivisen graafisen ohjelmoinnin yhdessä digitaalisen oskilloskoopin ja simulaattorin kanssa.

MELSOFT RT Toolbox2
MELFA -robottien ohjelmointiohjelmisto
 
Ohjelmisto tukee kaikkia robotin elinkaarivaiheita aina ohjelmoinnin suunnitelusta ja simulaatiosta käyttöönottoon, arviointiin ja ylläpitoon. Ennaltaehkäisevä huolto toteutetaan integroidun 3D-robotisimulaattorin avulla. 
MELSOFT FR Configurator2
Taajuusmuuttajien parametrointiohjelma

Tämä ohjelmisto yksinkertaistaa taajuusmuuttajien asennusta ja huoltoa. Parametrit voidaan kirjata helposti ja jakaa useille taajuusmuuttajille yhdestä asetusnäytöstä. Vianhaku ja monitorointitoiminnot mahdollistavat nopean vianhaun ja toiminnan seuraamisen.

MELSOFT MR Configurator2
Servovahvistimien parametrointityökalu

MR Configurator2 -työkalulla ohjelmoint MR-J3, MR-J4, MR-JE ja MR-JN servovahvistimet ja konvertoit servovahvistimien parametrit aiemmista tuotesukupolvista kuten MR-J2S -vahvistimista.

e-Manual Viewer
Sähköiset käyttöohjeet aina saatavillasi

e-Manual -ohjelmisto pitää käyttöohjeet ajan tasalla ja saatavilla. 

Ohjelmisto on saatavilla sovelluksena Android -käyttöjärjestelmille sekä iOS -käyttöjärjestelmille. Windows-yhteensopiva versio on osa GX Works3 -ohjelmistoa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.