MELSEC L-sarja

MELSEC L – pieni mutta täynnä toimintoja

Kompaktista koostaan huolimatta modulaarinen MELSEC L -ohjelmoitava logiikka sisältää joukon toimintoja, jotka harvoin on vakiona vastaavissa tuotteissa. Edullisen hintansa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta MELSEC L sopii täydellisesti keskisuuriin teollisuuden sovelluksiin. Kompaktin kokonsa vuoksi MELSEC L -logiikan voi joustavasti asentaa järjestelmiin, joissa asennustilaa on rajallisesti.

MELSEC L -järjestelmän keskusyksiköissä on lukuisia sisäänrakennettuja toimintoja, kuten tiedonkeruutoiminto, integroitu käyttöliittymä viestintää varten, I/O-tuki, SD-muistikortti sekä hajautettu I/O CC-Link-väylän kautta. Näiden ominaisuuksien ansiosta MELSEC L on hintaluokkansa edelläkävijä. Sisäänrakennettujen toimintojen lisäksi keskusyksikköä on mahdollista täydentää jopa kymmenellä laajennus- ja toimintomoduulilla.

Helppokäyttöinen näyttö mahdollistaa rutiinitoimintojen käyttämisen ilman tietokonetta. Ohjausyksiköiden ohjelmointi ja ohjaus tapahtuu GX Works2 -ohjelmistolla sekä iQ Works ‑ohjelmistolla, joka on tehokkain saatavilla oleva ohjelmistopaketti Mitsubishi Electricin ohjelmoitavien logiikoiden hallintaan ja ohjelmointiin.

Miten ostan?

Myyntimme palvelee puhelimitse 0207 463 500 tai sähköpostitse myynti@utuautomation.fi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.