Järjestelmälogiikat

Modulaariset ja skaalautuvat logiikat vaativaan automaatioon.

Mitsubishi Electric MELSEC modulaariset ohjelmoitavat logiikat soveltuvat lukuisiin sovelluksiin isoihin automaation kokonaisjärjestelmiin saakka. Niiden vapaasti skaalattava rakenne täyttää vaativimmatkin tarpeet. 

iQ Platform

iQ Platform yhdistää neljä eri ohjausjärjestelmää yhdelle laitealustalle. Tämä ainutlaatuinen konsepti perustuu Mitsubishi Electricin modulaariseen MELSEC Q -ohjausjärjestelmään, johon on mahdollista liittää useita keskusyksiköitä. Tämä tekee eri järjestelmien ohjauksesta erittäin tehokasta ja luotettavaa. Tehokkaan mikroprosessoriteknologian ansiosta voit yhdistää useita, esimerkiksi logiikkaa, robotteja ja CNC-koneita ohjaavia keskusyksiköitä yhdelle yhteiselle alustalle, jonka välityksellä niiden toimintoja voidaan koordinoida

Tämä tarjoaa merkittäviä etuja verkkoyhteyden kautta toisiinsa yhdistettyihin järjestelmiin verrattuna:

  • valmistus, asennus ja konfigurointi tehostuvat
  • varaosa- ja huoltokustannukset pienenevät ja
  • suunnittelija voi käyttää enemmän aikaa itse käyttökohteeseen

iQ on yhteensopiva monien erilaisten verkkojen kanssa, kuten avoimen CC-Link -arkkitehtuurin, joka mahdollistaa tiedon saumattoman tiedon kaikkialla tehtaalla, yritysten IT-järjestelmissä ja muualla. iQ hyödyntää myös CC-Link IE:n, maailman ensimmäisen avoimen gigabit-luokan Ethernet automaatioverkon. Verkko ei enää rajoita tuottavuutta, koska tieto on vapaasti saatavilla niille, jotka sitä tarvitsevat.
 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.