RV-F vertikaalirobotit

RV-F -vertikaalirobottien sarja on MELFA-robottien viimeisin sukupolvi. Siinä on edistyksellinen tekniikka ja helppokäyttöinen käsittely. Sarjaan kuuluvat iQ-alustan robottimallit RV-F-Q sekä itsenäisellä robottiohjaimella olevat  RV-F-D -mallit.

RV-F-sarja on dynaamisen 6-akselinen nivelletty robotti. Ainoastaan ​​0,32 sekuntia kestävät työkierrosaika lisää tuottavuuttaan ja mahdollistaa robotin käytön erittäin suurilla nopeuksilla täsmällisellä paikoitustarkkuudella. Kaksoisvarren rakenne ei ainoastaan ​​tarjoa liikkumisvapautta, vaan myös vakautta ja monipuolisuutta. Mallista riippuen robotit on varustettu 2-70 kilogramman kuormakyvyllä ja 504 - 2055 mm ulottumalla. Robotti voidaan vapaasti asentaa jalustalle, seinään tai jopa kattoon roikkumaan. Kaikissa alle 20kg roboteissa on sama kompakti CR750 robottiohjain sekä monipuoliset liitäntävaihtoehdot. Ohjaimen sisäänrakennetulla Ethernet- ja USB- liitännät soveltuvat konenäön käyttöön,. Lisäakselit ja tulot ja lähdöt sekä kattava tarjonta eri kenttäväyliä on saatavana lisävarusteena.

RV-F -malliston teknisiä tietoja

Työkiertoajat jopa 0,32 sekuntia tarkkuudella jopa ± 0,02 mm
Joustava työtila: 504 - 2055 mm pallomaisella työalueella - myös robotin takana
IP67 kotelointiluokka vakiona
Kaikki kaapelit ja pneumaatiikan letkut sisäänrakennettuna robotin sisään (ISO III -tason puhastila lisävarusteena)
Liitännät pneumaattisille ja sähköisille työkaluille, Ethernet, USB, kameran liitäntä ja kaksi anturiliitäntää sekä vakiovarusteena tuki 8 ulkoiselle paikoitusakselille, valinnaiset I/O- ja kenttäväylän laajennuskortit. 
Opetuslaite täysgraafinen R56TB kosketusnäytöllä tai painikkeellinen R32TB

 

RV-F 35-70kg

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.