Planeettavaihteet

WITTENSTEIN-planeettavaihteet ovat täydellinen valinta kun suorituskyky ja prosessin vakaus ovat etusijalla.

 • Monipuoliset asennusmahdollisuudet 
  Riippumatta siitä, mihin asentoon vaihde asennetaan, se sisältää aina saman määrän öljyä. Vaihteiden asennusmahdollisuudet ovat monipuoliset: voit asentaa vaihteen pysty- tai vaakasuuntaan ja suunnata ulostulon joko ylöspäin tai alaspäin.
   
 • Helppo asennus moottoriin 
  Yksinkertainen ja turvallinen asennusmenetelmä vaatii vain yhden työvaiheen. Patentoitu WITTENSTEIN alpha -liitin on saatavana myös lämmönvaihteluihin mukautuvana vaihtoehtona.
   
 • Hiljainen käyntiääni 
  SP+- ja TP+-vaihteista kuuluu vain kuiskaus. Suoralla hammastuksella varustettuihin SP- ja TP-vaihteisiin verrattuna +-mallin vaihteiden käyntiääni on 6 desibeliä (dB(A)) hiljaisempi. Näin pienelläkin erolla on huomattava vaikutus: +-mallin vaihteet käyvät niin tasaisesti, että niiden aiheuttama tärinä on tuskin havaittavissa.
   
 • Tarkka paikoitus 
  SP+- ja TP+-vaihteet mahdollistavat tarkan paikoituksen mutta vievät entistä vähemmän tilaa, sillä malleissa on onnistuttu edellisiin malleihin verrattuna parantamaan kiertojäykkyyttä, mikä puolestaan tekee paikoituksesta tarkempaa.
   
 • Erittäin pitkä käyttöikä 
  +-sarjan vaihteiden tiivisterenkaat ja niiden materiaalit on erityisesti suunniteltu pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.