Servokäytöt ja liikkeenohjaus

Nopeaa ja tarkkaa liikkeenhallintaa

Servot ja -liikkeenohjaimet ovat nopeita ja tarkkoja laitteita koneiden tehokkaaseen ohjaukseen. Ne takaavat tehokkaan ja automatisoidun prosessin myös vaativissa käyttösovelluksissa. Valikoimamme koostuu Mitsubishi Electricin laadukkaista tuotteista, kuten servomoottoreista ja -vahvistimista koostuvista servojärjestelmistä, paikoitusmoduuleista ja liikkeenohjaimista.

Digitaalisia servovahvistimia on saatavana pulssin, nopeuden ja vääntömomentin ohjaukseen, väyläliitäntämahdollisuudella sekä integroidulla paikoituksella. Reaaliaikaisella Autotuning-toiminnolla tarkoitetaan sitä, että vahvistin jatkuvasti mukautuu kuormituksessa ja toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin ilman manuaalista virittämistä.

Erilliset riviliittimet ohjaukselle ja virransyötölle tekevät järjestelmän integroinnista turvajärjestelmään helppoa. Esimerkiksi hätäpysäytysten yhteydessä virta voidaan kytkeä pois päältä mutta ohjausjännite jättää yhä päälle, jotta laitteen paikoitustietoja voidaan yhä seurata. Sisäänrakennettujen jarrutustransistorien ja jarrutusvastusten ansiosta nämä servovahvistimet soveltuvat myös riippuvien kuormien ja suurten massavoimien käyttösovelluksiin.

Miten ostan?

Myyntimme palvelee puhelimitse 0207 463 500 tai sähköpostitse myynti@utuautomation.fi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.