Ohjelmistot

Huikea käyttäjäkokemus iX HMI ohjelmistoilla

iX HMI -ohjelmisto antaa sinulle ainutlaatuiset työkalut kommunikoida automaation kanssa. Se yhdistää huippuluokan vektorigrafiikkaa ja älykkäämpiä toimintoja, jotka tarjoavat intuitiivisen toiminnan paikallisesti tai etäkäytettynä. Lähes rajattomat yhteydet automaation laitteisiin mahdollistaa kattava yhteensopivien kommunikointiajurien kirjasto.

Täydellinen HMI-ratkaisu

iX HMI ohjelmistoista löydät kaikki olennaiset ominaisuudet toiminnot, joita tarvitset käyttöliittymään, kuten tietojen tallentamiseen, reseptiikan, hälytyskäsittelyn ja tiedonkeruun. Valmiita sisäänrakennetut toimintokokonaisuudet sivupohjat, vektoripohjaiset symbolit ja kuvgrafiikkaa voidaan helposti asemoida ja ottaa käyttöliittymään nopeasti ja helposti mikä tehostaa työskentelyä ja säästää suunnittelun kustannuksia.

Toiminnallisuutta kehittyneille käyttäjille

iX HMI ohjelmistoilla on tuki .NET-tekniikalle, joka tarjoaa vaihtoehtoja kehittyneille kehittäjille suunnitella erikoistunutta toiminnallisuutta. C# -komentosarjat tai .NET-komponentteja ovat kattavasti käytettävissä toiminnallisuuden laajennuksiin. Tiedonvaihtoon on saatavilla SQL, FTP, OPC UA ja web -yhteydet.

iX Developer 2.40 SP4
Ohjelmointityökalu iX ja X2-käyttöpäätteille

iX Developer on PC-pohjainen ohjelmointityökalu iX ja X2 -käyttöpäätteille, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät käyttöliittymän suunnittelutyöstä nautinnon. 

iX Runtime
Käyttöliittymä tietokoneessasi

iX Runtime on valvomokäyttöön tarkoitettu HMI-ohjelmisto, joka toimii samalla tavoin Windows-tietokoneella kuin iX tai X2 käyttöpäätteessä. iX Runtime -ohjelmisto on optimaalinen valvomaan yksinkertaisia sovelluksia yhdellä tai useammalla kommunikointiajurilla sekä kehittyneisiin sovelluksiin, joissa automaatiolaitteita ja käyttöpäätteitä valvotaan keskitetysti PC:llä.

WARP Engineering Studio
Integraatiotyökalu käyttöliittymille ja CODESYS -ohjelmoitaville käyttöpäätteille

WARP Engineering Studio -työkalu on integrointisovellus, jolla luodaan helposti ja nopeasti käyttöliittymien, kommunikoinnin ja CODESYS-ohjelmoitavien käyttöpäätteiden välinen konfiguraatio ja muuttujien riippuvuudet sekä hallinnoi CODESYS ja iX Developer -suunnitteluohjelmistoja.

E-Designer 7
E1000-sarjan käyttöpäätteiden ohjelmointityökalu

E-Designer -työkalun avulla on helppo luoda käyttäjäystävällisiä sovelluksia käyttäjälle ja tehdä joustavia ja tehokkaita liitäntöjä järjestelmien, koneiden ja operaattoreiden välillä. Laaja valikoima valmiita kuvakkeita ja toimintoja helpottavat sovellusten luomista. Graafisessa ympäristössä näet täsmälleen lopputuloksen.

Esitteet

Käyttöohjeet

Voit olla kiinnostunut myös näistä: 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.