Beijer Electronics HMI

Edistyksellistä visualisointia

HMI paneelit Beijer Electronicsiltä

 

Beijer Electronicsin uuden sukupolven kosketusnäyttöinen X2 -päätesarja sisältää kuusi tuoteperhettä, joissa näyttävä muotoilu yhdistyy vahvaan, luotettavaan suorituskykyyn. Valikoimaan kuuluu huipputehokkaita teollisuuden operointipäätteitä kompaktista 4 tuumaisesta aina 15 tuuman kokoiseen vaativien olosuhteiden operointipäätteeseen. Kaikissa tuotteissa on suorituskykyinen ARM Cortex-A9 prosessori, uusin näyttöteknologia ja laaja valikoima liitäntämahdollisuuksia vastaamaan kaikkiin automaation tarpeisiin.

Kun edistyksellisiin koneohjauksiin ja prosessien visualisointiin vaaditaan maksimaalista luotettavuutta, Beijer Electronics vastaa haasteeseen omalla paneeli-IPC-valikoimallaan eli EPC-sarjalla. EPC-sarjan malleja on saatavana sekä yksittäisinä stand alone -laitteina että integroituna iX HMI -järjestelmänä, johon sisältyvät laite, käyttöliittymä ja iX Runtime -ohjelmisto. Nämä ovat luotettavia ja suorituskykyisiä IPC-tuotteita, jotka on suunniteltu pitkää käyttöikää ajatellen. Ne soveltuvat kaikille aloille, mukaan lukien tärinälle alttiit ympäristöt, kuten materiaalinkäsittely ja ajoneuvoteollisuus.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.