UTU Automation mukana Pohjoinen Teollisuus 2018 -messuilla 23.-24.5.2018 Ouluhallissa

14.4.2018

UTU Automation on mukana Pohjoinen Teollisuus 2018 -messuilla 23.-24.5.2018 Ouluhallissa.

Esittelemme messuilla Tosiboxin uutuustuotteen,  TOSIBOX® Lock 500. Tuote on huipputason liitäntälaite, joka tarjoaa asiakkaille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia toimintojen ohjaamiseen ja  uusien teollisen internetin (IoT) ratkaisujen rakentamiseen.  Lock 500 soveltuu erinomaisesti vaativiin teollisuusympäristöihin ja avaa uusia mahdollisuuksia turvallisuus- ja toimistoverkkosektoreille. 

Lisäksi esittelemme Mitsubishi Electricin taajuusmuuttajia, ohjelmoitavia logiikoita sekä Beijer Electronicsin käyttöliittymiä ja näiden muodostamia automaation kokonaisratkaisuja.
Uutuuksina mm. Mitsubishi Electric’n iQ-R modulaarilogiikka ja päivitetyn FR-E700 –ENE -sarjan taajuusmuuttajat, joissa on CC-Link IE Field Basic ja Modbus TCP-väylä vakioina.

Lataa ilmainen pääsylippu tapahtumaan.

Näyttely avoinna:
keskiviikkona 23.5.  klo 9-17
torstaina 24.5.           klo 9-16

TERVETULOA TUTUSTUMAAN OSASTOOMME 752!

 

Pohjoinen Teollisuus

Pohjoinen Teollisuus on pohjoisten leveyspiirien suurin teollisuustapahtuma. Se kokoaa yhteen alan parhaat osaajat, asiantuntijat, päättäjät ja ajankohtaisimmat aiheet kerralla samaan paikkaan. Suurtapahtumassa kokoontuvat ja verkostoituvat teollisuuden tekijät. Paikalla ovat niin kaivos- ja muun raskaan teollisuuden, teräs- ja metsäteollisuuden kuin kemian- ja elintarviketeollisuuden, konepajojen, energiantuotannon ja muiden toimialojen ammattilaiset.

Lisätietoja tapahtumasta www.pohjoinenteollisuus.fi

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä