Automaatiotuotteita ääriolosuhteisiin - katso uudet tuotteet ja tutustu valikoimaamme

20.2.2020

Extreme-operointipääteperhe vaativiin olosuhteisiin

Beijer Electronics extreme -operointipäätteet on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ympäristön käyttölämpötila voi olla - 30 °C …+ 70 °C, joten se soveltuu ulkoasennukseen myös talvella. Saatavilla on myös suojausluokaltaan IP66 olevia päätteitä.. Harri Erkinheimo esittelee alla olevalla videolla Extreme-päätettä ja kertoo tarkemmin käyttökohteista.

 

Lue lisää extreme-päätteestä.

 

Solcon Industries Ltd. uusi RVS-AXO – pehmeäkäynnistin

Solcon Industries Ltd. uusi RVS-AXO – pehmeäkäynnistin on kilpailukykyinen ratkaisu oikosulkumoottorin käynnistämiseen silloin, kun ei tarvita nopeuden säätöä. Tämä käynnistin on saatavilla 1.5  kW...37 kW:n moottoriteholle.

Solcon RVS-AXO PehmeäkäynnistimetSolcon RVS-AXO

 

Tutustu pehmeäkäynnistimeen

 

Kytkimet, reitittimet ja mediamuuntimet

Tuoteohjelmaamme kuuluu myös Korenixin kytkimet, reitittimet ja mediamuuntimet. Korenixin laajasta valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima hallittavia kytkimiä. Alla olevasta linkistä löytyy tuoteluettelo ja exel - pohjainen Korenix-tuotteiden valintaopas.

Korenix Jetnet 3008, Jetnet 2005

Lue lisää UTU Automationin Korenix-tuotteista

 

Crevisin uusi G-sarjan hajautus-I/O

Crevis on tuonut markkinoille uuden G-sarjan hajautus- I/O:n. Saatavilla on tärkeimmät väyläliitynnät, kuten Modbus TCP, EtherNet IP, Profinet, EtherCat, CC-Link IE ja CC-Link IE Field Basic. G-sarjassa on  myös erittäin kilpailukykyinen sähköverkon analysointimoduli GT-3901, jonka avulla saadaan tarkka tieto virrasta, jännitteestä, tehosta ja myöskin cos phi -arvosta.

Crevis G-sarjaCrevis G-sarja

Tutustu G-sarjan hajautus I/O:n

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.