Asennustarvikkeet

Valonsäätimet

Kaikki hyvä tulee kolmen paketeissa
Syyskuussa 2012 siitä tuli virallista: "suuresti" rakastettuja hehkulamppuja ei saa saattaa markkinoille EU:ssa epäedullisen energiatehokkuutensa vuoksi. Tämä tarkoittaa myös loppua monille markkinoilta saataville valonsäätimille, koska niillä ei voida säätää usemmiten uusia valonlähteitä kuten himmennettäviä pienloistelamppuja ja LEDejä. Valaistuksen näkökulmasta hehkulamppujen poistuessa markkinoilta, Hager tuo hehkulamppua seuraavat lampputyypit oikeaan valoon uusien innovatiivisten kojerasiaan, keskuksiin ja KNX-asennukseen asennettavien yleisvalonsäätimien avulla. Uusi asuin- ja liikekiinteistöihin soveltuva yleisvalonsäädinsukupolvi tuo asiakkaillemme vapauden valonlähteiden valinnassa - ja sähköasentajille sekä valaistussuunnittelijoille uuden suuren liiketoiminta-alueen.

...innovaatiot apunasi!
Himmennettävät pienloiste- ja LED-lamput toimivat eri kuormina - ohmisena, induktiivisena tai kapasitiivisena. Hagerin uusi yleisvalonsäädin tunnistaa kuormatyypin ja valitsee automaattisesti sopivan himmennystilan autoDetect-toiminnon avulla. Mikäli -poikkeustapauksissa - valinta ei johda optimaaliseen toimintaan, käyttäjällä on mahdollisuus tehdä säätöalueen valinta käsin maksimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi. Tämän helppokäyttöisen toiminnon nimi on easyDetect.

ElkoEPHager

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.