Asennustarvikkeet

Liiketunnistimet ja läsnäolotunnistimet

Energiansäästöä ja asumismukavuutta valaistusohjauksella
Uudet korkealuokkaiset Hagerin liike- ja läsnäolotunnistimet ovat nyt käytettävissäsi. Nämä älykkäät tunnistimet kytkevät ja säätävät valaistusta päivänvalon määrän ja läsnäolon mukaan - kiinteistön energiatehokkuus ja käyttömukavuus paranee. Tietenkin voit myös ohjata verhoja, ovikojeita, ilmastointia tai lämmitystä näillä tuotteilla. Lyhyesti sanottuna: tällä tekniikalla saat enemmän mukavuutta ja hyötyjä asennuksesta.

Hager

Liiketunnistin

Liiketunnistin varmistaa automaattisen valaistuksen ja voi kytkeä valot päälle porras-, käytävä- tai WC-tiloissa tarpeen mukaan. Tarkan tunnistuksen ansiosta liiketunnistin takaa talossa minkä tahansa alueen täydellisen valvonnan, pelottaen pois kutsumattomat vieraat. Hager-tunnistintuotteet täyttävät asumismukavuuteen ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset ja auttavat säästämään energiaa. Tämä on mahdollista, koska liiketunnistin kytkee valot automaattisesti, silloin kun liikettä huomataan sille määritetyllä tunnistusalueella. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.