Asennustarvikkeet

Jalkalistakanavat ja kalusteet

Uusia innovaatioita jalkalista-asennuksiin
Jalkalistakanavat soveltuu käytettäväksi saneerattaessa tai modernisoitaessa asuin- ja liiketiloja. Järjestelmän listakalusteet kiinnitetään pinta-asennuksessa kiinni jalkalistaan nopeasti, turvallisesti ja ilman tarvetta tehdä reikiä seinärakenteeseen. tehalit.SL tarjoaa etuina huomaamattoman joustoreunan ja säädettävät sisä- ja ulkokulmat seinä- ja lattipintojen epätasaisuuksien ja rakannevirheiden huomioimiseksi ja asennuksen helpottamiseksi. Lisäksi valikoimassa on uutena universaali päätykappale jota voidaan käyttää sekä listan oikeassa että vasemmassa päässä.  

Selkein jalkalistakanavajärjestelmän uusi ominaisuus on, että listakalusteet näyttävät kelluvan kanavan päällä kalusteiden sivujen peilipintojen ansiosta. Teknisenä kohokohtana on listakalusteiden työkaluton asennus. Ne kiinnitetään pikakiinnitteisesti listan runkoprofiiliin. Kalustevalikoimasta löydät kaikkiaan 14 erilaista rasiavaihtoehtoa kaikille kolmelle listakorkeudelle. Listapistorasiat ovat vastaavasti kytkettävissä ilman työkaluja hyväksi todetulla Hagerin QuickConnect-jousiliitintekniikalla.

Hager

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.