Asennustarvikkeet

Latausalustat matkapuhelimien langattomaan lataukseen

Puhelujen soittaminen, sähköpostien lukeminen ja niihin vastaaminen, musiikin kuuntelu, yhteydenpito kaverien kanssa. Digitaalinen media ja vapaus liikkua määrittävät yhä enemmän elämäämme. Tämä ainakin siihen saakka, kunnes mobiililaitteestamme loppuu akku. Hagerin induktiivinen latausasema voidaan integroida pintoihin, joiden lähellä mobiililaitteita käytetään usein, kuten keittiötasot ja työpöydät. Näin matkapuhelimilla on vakiintunut säilytyspaikka ja niitä voidaan ladata ilman tielle tulevia kaapeleita. Latausalusta uppoasennetaan pöytään tai työskentelytasoon. Alusta on huomaamaton ja helposti käytettävissä.

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotemyynnin tuotteet:

Yritysasiakas –
Tuotteemme saat hankittua valtakunnallisesti palvelevista sähköalan tukkuliikkeistä.

Kuluttaja-asiakas –
Tuotteemme ja niihin liittyvät asennuspalvelut saat hankittua paikallisilta sähköurakointiliikkeiltä.

Kysy lisää myynnistä.

Hagerin latausalustoilla voit ladata matkapuhelimesi langattomasti työpisteiden, neuvottelutilojen tai keittiöiden pöytätasojen päällä. Alusta asennetaan uppoon ja liitetään helposti sähköverkkoon muuntajallisella pistokkeella. Asennus on helppo, eikä alustan asennukseen tarvita välttämättä sähköalan ammattihenkilöä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.